Duo van wraps met gegrilde groenten

Duo van wraps met gegrilde groenten

Lunch
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 825 kcal
Vet 41.3 g
Verzadigd vet 11.1 g
Koolhydraat 75.3 g
Suiker 14.9 g
Vezel 11 g
Eiwit 32.3 g
Zout 3.8 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Voorbereiding (ontdooitijd + 5 min.)
  3. Laat de gegrilde groentemix volledig ontdooien en dep droog.

  4. Rooster de pijnboompitten in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.

  5. Snij de mozzarella in dunne plakjes.

  6. Bereiding:
  7. Verhit de olijfolie in een grillpan en gril de groenten aan beide kanten. Kruid met zwarte peper, zout en 1 koffiel. Provençaalse kruiden. Laat afkoelen.

  8. Besmeer intussen de wraps met de tomatentapenade.

  9. Beleg 3 wraps met de sneetjes kipfilet en de plakjes mozzarella. Kruid met zwarte peper, zout en de rest van de Provençaalse kruiden.

  10. Besmeer de rest van de wraps met een laagje geitenkaas (u kan hem ook over de wraps verkruimelen).

  11. Beleg alle wraps met de gegrilde groenten, de babyspinazie en de halfgedroogde tomaten. Bestrooi met de pijnboompitten en rol op. Prik eventueel vast met een cocktailprikker.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Voorbereiding (ontdooitijd + 5 min.)
  3. Laat de gegrilde groentemix volledig ontdooien en dep droog.

  4. Rooster de pijnboompitten in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.

  5. Snij de mozzarella in dunne plakjes.

  6. Bereiding:
  7. Verhit de olijfolie in een grillpan en gril de groenten aan beide kanten. Kruid met zwarte peper, zout en 1 koffiel. Provençaalse kruiden. Laat afkoelen.

  8. Besmeer intussen de wraps met de tomatentapenade.

  9. Beleg 3 wraps met de sneetjes kipfilet en de plakjes mozzarella. Kruid met zwarte peper, zout en de rest van de Provençaalse kruiden.

  10. Besmeer de rest van de wraps met een laagje geitenkaas (u kan hem ook over de wraps verkruimelen).

  11. Beleg alle wraps met de gegrilde groenten, de babyspinazie en de halfgedroogde tomaten. Bestrooi met de pijnboompitten en rol op. Prik eventueel vast met een cocktailprikker.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 825 kcal
Vet 41.3 g
Verzadigd vet 11.1 g
Koolhydraat 75.3 g
Suiker 14.9 g
Vezel 11 g
Eiwit 32.3 g
Zout 3.8 g

Bekijk het recept digitaal