- Bewaar
- Bewaar
Duo van wraps met gegrilde groenten
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Voorbereiding (ontdooitijd + 5 min.)
-
Laat de gegrilde groentemix volledig ontdooien en dep droog.
-
Rooster de pijnboompitten in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.
-
Snij de mozzarella in dunne plakjes.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een grillpan en gril de groenten aan beide kanten. Kruid met zwarte peper, zout en 1 koffiel. Provençaalse kruiden. Laat afkoelen.
-
Besmeer intussen de wraps met de tomatentapenade.
-
Beleg 3 wraps met de sneetjes kipfilet en de plakjes mozzarella. Kruid met zwarte peper, zout en de rest van de Provençaalse kruiden.
-
Besmeer de rest van de wraps met een laagje geitenkaas (u kan hem ook over de wraps verkruimelen).
-
Beleg alle wraps met de gegrilde groenten, de babyspinazie en de halfgedroogde tomaten. Bestrooi met de pijnboompitten en rol op. Prik eventueel vast met een cocktailprikker.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Voorbereiding (ontdooitijd + 5 min.)
-
Laat de gegrilde groentemix volledig ontdooien en dep droog.
-
Rooster de pijnboompitten in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.
-
Snij de mozzarella in dunne plakjes.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een grillpan en gril de groenten aan beide kanten. Kruid met zwarte peper, zout en 1 koffiel. Provençaalse kruiden. Laat afkoelen.
-
Besmeer intussen de wraps met de tomatentapenade.
-
Beleg 3 wraps met de sneetjes kipfilet en de plakjes mozzarella. Kruid met zwarte peper, zout en de rest van de Provençaalse kruiden.
-
Besmeer de rest van de wraps met een laagje geitenkaas (u kan hem ook over de wraps verkruimelen).
-
Beleg alle wraps met de gegrilde groenten, de babyspinazie en de halfgedroogde tomaten. Bestrooi met de pijnboompitten en rol op. Prik eventueel vast met een cocktailprikker.