- Bewaar

- Bewaar
Scampi torpedo met chimichurri
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding in de keuken (6 min.)
-
Snipper het knoflook en de peterselie fijn. Verwijder de pitjes uit het pepertje en snipper heel fijn.
-
Meng het knoflook, het pepertje en de peterselie met de olijfolie en de rodewijnazijn. Kruid met peper en zout.
-
Bereiding op de barbecue (4 min.)
-
Bak de torpedoscampi’s 3 à 4 min. op een hete barbecue. Werk af met de chimichurri.
Chimiwat?
Chimichurri is een Zuid-Amerikaanse saus op basis van olie en kruiden die vaak bij gegrild vlees wordt gegeten.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding in de keuken (6 min.)
-
Snipper het knoflook en de peterselie fijn. Verwijder de pitjes uit het pepertje en snipper heel fijn.
-
Meng het knoflook, het pepertje en de peterselie met de olijfolie en de rodewijnazijn. Kruid met peper en zout.
-
Bereiding op de barbecue (4 min.)
-
Bak de torpedoscampi’s 3 à 4 min. op een hete barbecue. Werk af met de chimichurri.
Chimiwat?
Chimichurri is een Zuid-Amerikaanse saus op basis van olie en kruiden die vaak bij gegrild vlees wordt gegeten.