- Bewaar

- Bewaar
Spaghetti alle vongole met venkel en trostomaten
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Sterk donker bier Wijn Viré-Clessé A.O.P. `Vieilles Vignes' Cave de Viré
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de venkel in 4. Verwijder de harde kern en snij de rest in fijne reepjes. Hou enkele plukjes venkelgroen apart voor de afwerking.
-
Snipper de rode uien fijn.
-
Snij de tomaten in kleine blokjes.
-
Bereiding:
-
Kook de spaghetti gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Verhit intussen de olijfolie in een kookpot en stoof de venkel en de rode ui 3 à 4 min. Kruid met peper en zout.
-
Voeg de diepgevroren schelpdierensaus toe en verwarm 7 min.
-
Meng de spaghetti en de tomaten onder de saus.
-
Afwerking:
-
Werk af met de plukjes venkel.
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Sterk donker bier Wijn Viré-Clessé A.O.P. `Vieilles Vignes' Cave de Viré
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de venkel in 4. Verwijder de harde kern en snij de rest in fijne reepjes. Hou enkele plukjes venkelgroen apart voor de afwerking.
-
Snipper de rode uien fijn.
-
Snij de tomaten in kleine blokjes.
-
Bereiding:
-
Kook de spaghetti gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Verhit intussen de olijfolie in een kookpot en stoof de venkel en de rode ui 3 à 4 min. Kruid met peper en zout.
-
Voeg de diepgevroren schelpdierensaus toe en verwarm 7 min.
-
Meng de spaghetti en de tomaten onder de saus.
-
Afwerking:
-
Werk af met de plukjes venkel.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Sterk donker bier Wijn Viré-Clessé A.O.P. `Vieilles Vignes' Cave de Viré