- Bewaar

- Bewaar
Pittige wasabimayonaise
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de radijzen in hele dunne plakjes en daarna in reepjes.
-
Pers de halve citroen (je hebt 1 koffiel. sap nodig).
-
Bereiding:
-
Doe de eidooier in een mengkom en roer er de mosterd onder.
-
Voeg langzaam en al kloppend de koolzaadolie toe tot de mayonaise goed bindt. Blijf langzaam gieten en roeren tot alle olie vermeng is en je een dikke mayonaise hebt.
-
Breng op smaak met het citroensap, de wasabipasta, zwarte peper en zout.
-
Afwerking:
-
Doe de mayonaise in een kommetje en werk af met de reepjes radijs.
Lekker als dipsaus bij gebakken scampi's, gebakken reepjes witte vis of rauwe groentjes (bloemkool, wortel, komkommer …)
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de radijzen in hele dunne plakjes en daarna in reepjes.
-
Pers de halve citroen (je hebt 1 koffiel. sap nodig).
-
Bereiding:
-
Doe de eidooier in een mengkom en roer er de mosterd onder.
-
Voeg langzaam en al kloppend de koolzaadolie toe tot de mayonaise goed bindt. Blijf langzaam gieten en roeren tot alle olie vermeng is en je een dikke mayonaise hebt.
-
Breng op smaak met het citroensap, de wasabipasta, zwarte peper en zout.
-
Afwerking:
-
Doe de mayonaise in een kommetje en werk af met de reepjes radijs.
Lekker als dipsaus bij gebakken scampi's, gebakken reepjes witte vis of rauwe groentjes (bloemkool, wortel, komkommer …)