Zuiderse salade met feta, perzik en coppa
Zuiderse salade met feta, perzik en coppa

Zuiderse salade met feta, perzik en coppa

Aperitiefhapje
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 158 kcal
Vet 13.2 g
Verzadigd vet 5.7 g
Koolhydraat 2.2 g
Suiker 2 g
Vezel 0.6 g
Eiwit 7.4 g
Zout 0.9 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Snij de perzik in partjes en scheur de coppa in reepjes.

  3. Verdeel de spinazie, de perzik en de coppa over 4 kleine bordjes. Verkruimel er de feta over. Kruid met de cayennepeper en bedruppel met de olijfolie.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Snij de perzik in partjes en scheur de coppa in reepjes.

  3. Verdeel de spinazie, de perzik en de coppa over 4 kleine bordjes. Verkruimel er de feta over. Kruid met de cayennepeper en bedruppel met de olijfolie.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 158 kcal
Vet 13.2 g
Verzadigd vet 5.7 g
Koolhydraat 2.2 g
Suiker 2 g
Vezel 0.6 g
Eiwit 7.4 g
Zout 0.9 g

Bekijk het recept digitaal