- Bewaar

- Bewaar
Eenpansgerecht met gehaktballetjes, krieltjes en spinazie
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Roer het ei los.
-
Snipper het bieslook en de peterselieblaadjes fijn.
-
Hak de pistachenoten fijn
-
Snij de tomaten in blokjes.
-
Meng het gehakt met het ei, het paneermeel, de groene kruiden, de chilikruiden en de nootjes. Vorm balletjes ter grootte van een pingpongballetje.
-
Bereiding:
-
Wrijf de ongeschilde krieltjes goed schoon onder koud water. Kook 15 min. in lichtgezouten water. Giet af.
-
Verhit intussen de olijfolie in een grote pan en bak de balletjes aan alle kanten goudbruin (maar nog niet gaar).
-
Voeg de spinazie en de kokosroom toe en laat enkele minuten afgedekt stoven.
-
Voeg de krieltjes en de tomatenblokjes toe en laat nog enkele minuten afgedekt verder stoven. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Roer het ei los.
-
Snipper het bieslook en de peterselieblaadjes fijn.
-
Hak de pistachenoten fijn
-
Snij de tomaten in blokjes.
-
Meng het gehakt met het ei, het paneermeel, de groene kruiden, de chilikruiden en de nootjes. Vorm balletjes ter grootte van een pingpongballetje.
-
Bereiding:
-
Wrijf de ongeschilde krieltjes goed schoon onder koud water. Kook 15 min. in lichtgezouten water. Giet af.
-
Verhit intussen de olijfolie in een grote pan en bak de balletjes aan alle kanten goudbruin (maar nog niet gaar).
-
Voeg de spinazie en de kokosroom toe en laat enkele minuten afgedekt stoven.
-
Voeg de krieltjes en de tomatenblokjes toe en laat nog enkele minuten afgedekt verder stoven. Kruid met zwarte peper en zout.