- Bewaar

- Bewaar
Petit-beurretaartje met ricotta, bosvruchten en pure chocolade
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Warm de diepgevroren bosvruchten op in een steelpan tot het sap vrijkomt. Giet door een zeef en vang het sap op.
-
Meng de ricotta met de kokosbloesemsuiker.
-
Rasp de pure chocolade.
-
Bereiding:
-
Leg een rechthoek van 6 koekjes naast mekaar op een bord of schotel.
-
Besmeer met een beetje van het ricottamengsel.
-
Doop 6 koekjes in het sap van de bosvruchten en leg boven op de ricotta.
-
Besmeer opnieuw met ricotta en wissel zo de laagjes verder af. Eindig met een laagje ricotta.
-
Bedruppel met de rest van bosvruchtensap en trek met een vork grillige streepjes in de bovenste ricottalaag.
-
Laat 1 u. opstijven in de koelkast.
-
Snij in vier stukken en bestrooi met de geraspte pure chocolade.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Warm de diepgevroren bosvruchten op in een steelpan tot het sap vrijkomt. Giet door een zeef en vang het sap op.
-
Meng de ricotta met de kokosbloesemsuiker.
-
Rasp de pure chocolade.
-
Bereiding:
-
Leg een rechthoek van 6 koekjes naast mekaar op een bord of schotel.
-
Besmeer met een beetje van het ricottamengsel.
-
Doop 6 koekjes in het sap van de bosvruchten en leg boven op de ricotta.
-
Besmeer opnieuw met ricotta en wissel zo de laagjes verder af. Eindig met een laagje ricotta.
-
Bedruppel met de rest van bosvruchtensap en trek met een vork grillige streepjes in de bovenste ricottalaag.
-
Laat 1 u. opstijven in de koelkast.
-
Snij in vier stukken en bestrooi met de geraspte pure chocolade.