- Bewaar

- Bewaar
Tortillachips met fetadip
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Scheur de wraps in stukken.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Verdeel de stukken over een bakplaat met bakpapier en besprenkel met 1 eetl. olijfolie. Bestrooi met het zeezout, de tijm, de oregano en zwarte peper. Meng goed door elkaar zodat alle stukjes aan beide kanten zijn bedekt en zorg ervoor dat ze niet over elkaar liggen.
-
Bereiding:
-
Bak 10 à 12 min. goudbruin in de voorverwarmde oven. Haal uit de oven en laat afkoelen tot krokant.
-
Mix intussen de feta samen met de tapenade en 1 eetl. olijfolie tot een dipsaus.
-
Rits de blaadjes van het takje oregano. Snij de olijven in schijfjes.
-
Afwerking:
-
Doe de dip in een kommetje en werk af met de oreganoblaadjes en de olijven. Serveer met de krokante tortillachips.
Je kan je favoriete kruiden gebruiken op deze wraps. Probeer bijvoorbeeld verse tijm, rozemarijn of paprikapoeder.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Scheur de wraps in stukken.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Verdeel de stukken over een bakplaat met bakpapier en besprenkel met 1 eetl. olijfolie. Bestrooi met het zeezout, de tijm, de oregano en zwarte peper. Meng goed door elkaar zodat alle stukjes aan beide kanten zijn bedekt en zorg ervoor dat ze niet over elkaar liggen.
-
Bereiding:
-
Bak 10 à 12 min. goudbruin in de voorverwarmde oven. Haal uit de oven en laat afkoelen tot krokant.
-
Mix intussen de feta samen met de tapenade en 1 eetl. olijfolie tot een dipsaus.
-
Rits de blaadjes van het takje oregano. Snij de olijven in schijfjes.
-
Afwerking:
-
Doe de dip in een kommetje en werk af met de oreganoblaadjes en de olijven. Serveer met de krokante tortillachips.
Je kan je favoriete kruiden gebruiken op deze wraps. Probeer bijvoorbeeld verse tijm, rozemarijn of paprikapoeder.