- Bewaar

- Bewaar
Aardappel-knoflookpuree
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Snij de bovenste halve cm van de ongepelde bol knoflook en wikkel helemaal in aluminiumfolie.
-
Leg de ongeschilde aardappelen en het knoflook op een bakplaat en zet 1 u. in een op 200 °C voorverwarmde oven.
-
Laat lichtjes afkoelen. Verwijder de schil van de aardappelen en haal met een scherp mes de puree uit de bol knoflook.
-
Pureer de aardappelen met de knoflookpuree, de boter, 2 eetl. olijfolie en de zure room. Kruid met peper en zout.
-
Doe de puree in een kom, trek er met een vork streepjes in en besprenkel met 1 eetl. olijfolie. Serveer op kamertemperatuur.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Snij de bovenste halve cm van de ongepelde bol knoflook en wikkel helemaal in aluminiumfolie.
-
Leg de ongeschilde aardappelen en het knoflook op een bakplaat en zet 1 u. in een op 200 °C voorverwarmde oven.
-
Laat lichtjes afkoelen. Verwijder de schil van de aardappelen en haal met een scherp mes de puree uit de bol knoflook.
-
Pureer de aardappelen met de knoflookpuree, de boter, 2 eetl. olijfolie en de zure room. Kruid met peper en zout.
-
Doe de puree in een kom, trek er met een vork streepjes in en besprenkel met 1 eetl. olijfolie. Serveer op kamertemperatuur.