- Bewaar

- Bewaar
Aardappelen in een kruidig korstje
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Boen de ongeschilde aardappelen schoon en snij in de lengte in 8.
-
Pers het knoflook en meng met de kruiden en de olijfolie.
-
Bereiding:
-
Doe de aardappelen in een brede ovenschaal en verdeel er het kruidenmengsel over. Roer goed om.
-
Bedek met een vel aluminiumfolie en maak een gaatje in het midden. Schuif gedurende 30 min. in een op 200 °C voorverwarmde oven.
-
Haal de aluminiumfolie eraf, roer goed om en schuif nog 15 à 20 min. in de oven, tot de aardappelen gaar zijn.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Boen de ongeschilde aardappelen schoon en snij in de lengte in 8.
-
Pers het knoflook en meng met de kruiden en de olijfolie.
-
Bereiding:
-
Doe de aardappelen in een brede ovenschaal en verdeel er het kruidenmengsel over. Roer goed om.
-
Bedek met een vel aluminiumfolie en maak een gaatje in het midden. Schuif gedurende 30 min. in een op 200 °C voorverwarmde oven.
-
Haal de aluminiumfolie eraf, roer goed om en schuif nog 15 à 20 min. in de oven, tot de aardappelen gaar zijn.