- Bewaar

- Bewaar
Aardappelgratin met kip, spruiten en paprika
Onze drankensuggesties
Bier Corsendonk Agnus Tripel Sterk blond bier Wijn Morgon A.O.P. 'Les Charmes' Cru du Beaujolais
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij het voetje van de spruiten en snij de rest fijn.
-
Snipper het knoflook fijn.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Bereiding:
-
Smelt 1 eetl. boter in een kookpot en stoof de diepgevroren ui, het knoflook en de spruiten 6 min. Kruid met peper, zout en nootmuskaat. Voeg de diepgevroren paprikareepjes toe en laat nog 2 min. stoven.
-
Smelt intussen 1 eetl. boter in een pan en bak de kippenblokjes goudbruin. Kruid met het paprikapoeder, peper en zout. Doe er de aardappelschijfjes bij en roerbak nog 2 min.
-
Verdeel de kip, de aardappelen en de groenten over een ovenschaal. Meng er de helft van de geraspte kaas onder en overgiet met de room. Bestrooi met de rest van de geraspte kaas.
-
Zet 25 à 30 min. in de voorverwarmde oven.
Onze drankensuggesties
Bier Corsendonk Agnus Tripel Sterk blond bier Wijn Morgon A.O.P. 'Les Charmes' Cru du Beaujolais
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij het voetje van de spruiten en snij de rest fijn.
-
Snipper het knoflook fijn.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Bereiding:
-
Smelt 1 eetl. boter in een kookpot en stoof de diepgevroren ui, het knoflook en de spruiten 6 min. Kruid met peper, zout en nootmuskaat. Voeg de diepgevroren paprikareepjes toe en laat nog 2 min. stoven.
-
Smelt intussen 1 eetl. boter in een pan en bak de kippenblokjes goudbruin. Kruid met het paprikapoeder, peper en zout. Doe er de aardappelschijfjes bij en roerbak nog 2 min.
-
Verdeel de kip, de aardappelen en de groenten over een ovenschaal. Meng er de helft van de geraspte kaas onder en overgiet met de room. Bestrooi met de rest van de geraspte kaas.
-
Zet 25 à 30 min. in de voorverwarmde oven.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Corsendonk Agnus Tripel Sterk blond bier Wijn Morgon A.O.P. 'Les Charmes' Cru du Beaujolais