- Bewaar

- Bewaar
Aardappelpannetje met champignons, tonijn en spiegelei
Onze drankensuggesties
Bier Leffe Zomerbier Blond abdijbier Wijn JP. Chenet Grenache-Cinsault 2020 I.G.P. Pays d'Oc
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10min)
-
Snipper de sjalotten en het knoflook fijn.
-
Laat de tonijn uitlekken en prak met een vork.
-
Snij de courgette in blokjes van 1 cm.
-
Snipper de platte peterselie fijn.
-
Bereiding:
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een pan en stoof de sjalotten en het knoflook 1 min.
-
Meng er de aardappelblokjes, de champignons en de courgette onder en roerbak 10 min. Meng er de peterselie en de tonijn onder en kruid met peper en zout.
-
Verhit intussen 2 eetl. olijfolie in een pan en bak 4 spiegeleieren.
-
Afwerking:
-
Verdeel het aardappelpannetje over de borden en schik er een spiegelei op.
Onze drankensuggesties
Bier Leffe Zomerbier Blond abdijbier Wijn JP. Chenet Grenache-Cinsault 2020 I.G.P. Pays d'Oc
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10min)
-
Snipper de sjalotten en het knoflook fijn.
-
Laat de tonijn uitlekken en prak met een vork.
-
Snij de courgette in blokjes van 1 cm.
-
Snipper de platte peterselie fijn.
-
Bereiding:
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een pan en stoof de sjalotten en het knoflook 1 min.
-
Meng er de aardappelblokjes, de champignons en de courgette onder en roerbak 10 min. Meng er de peterselie en de tonijn onder en kruid met peper en zout.
-
Verhit intussen 2 eetl. olijfolie in een pan en bak 4 spiegeleieren.
-
Afwerking:
-
Verdeel het aardappelpannetje over de borden en schik er een spiegelei op.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Leffe Zomerbier Blond abdijbier Wijn JP. Chenet Grenache-Cinsault 2020 I.G.P. Pays d'Oc