- Bewaar

- Bewaar
Aardappelpannetje met groenekool en kotelet
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Sterk donker bier Wijn El Coto Crianza D.O.C. Rioja - Spanje
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
40 min.
-
Verwijder de dikke nerf in het midden van elk blad groenekool. Snij de rest in fijne reepjes. Snij de champignons in 4.
-
Wrijf de ongeschilde krielaardappelen goed schoon onder koud water. Kook 20 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af.
-
Kook intussen de groenekool 4 min. in lichtgezouten water. Giet af en spoel onder koud water. Laat uitlekken.
-
Smelt 1/3 van de boter in een kookpot en stoof de groenekool 5 min. Kruid met nootmuskaat, peper en zout.
-
Smelt 1/3 van de boter in een pan en bak de champignons en de krieltjes 10 min. Meng samen met de mosterd onder de groenekool.
-
Smelt intussen de rest van de boter in een braadpan en bak het vlees goudbruin aan beide kanten. Kruid met peper en zout en laat nog 6 min. verder bakken.
Baby +6 maand Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw peuter of baby. Bereiding (30 min.) 1 Schil 75 g krielaardappelen en snij samen met 75 g champignons in stukjes. Snij 75 g lage rib van varken in stukjes. 2 Kook de krieltjes 20 min. in ongezouten water. Voeg na 5 min. de champignons toe. Doe er na 15 min. het vlees bij. Giet af. 3 Mix fijn en meng er 1 koffiel. plantaardige olie onder.
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Sterk donker bier Wijn El Coto Crianza D.O.C. Rioja - Spanje
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
40 min.
-
Verwijder de dikke nerf in het midden van elk blad groenekool. Snij de rest in fijne reepjes. Snij de champignons in 4.
-
Wrijf de ongeschilde krielaardappelen goed schoon onder koud water. Kook 20 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af.
-
Kook intussen de groenekool 4 min. in lichtgezouten water. Giet af en spoel onder koud water. Laat uitlekken.
-
Smelt 1/3 van de boter in een kookpot en stoof de groenekool 5 min. Kruid met nootmuskaat, peper en zout.
-
Smelt 1/3 van de boter in een pan en bak de champignons en de krieltjes 10 min. Meng samen met de mosterd onder de groenekool.
-
Smelt intussen de rest van de boter in een braadpan en bak het vlees goudbruin aan beide kanten. Kruid met peper en zout en laat nog 6 min. verder bakken.
Baby +6 maand Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw peuter of baby. Bereiding (30 min.) 1 Schil 75 g krielaardappelen en snij samen met 75 g champignons in stukjes. Snij 75 g lage rib van varken in stukjes. 2 Kook de krieltjes 20 min. in ongezouten water. Voeg na 5 min. de champignons toe. Doe er na 15 min. het vlees bij. Giet af. 3 Mix fijn en meng er 1 koffiel. plantaardige olie onder.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Sterk donker bier Wijn El Coto Crianza D.O.C. Rioja - Spanje