- Bewaar

- Bewaar
Alaska pollak in de oven met kerstomaat en krieltjes
Onze drankensuggesties
Bier Brugs Witbier Wijn Las Mulas Sauvignon Blanc Reserva Miguel Torres Central Valley - Chili
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(ontdooitijd + 20 min.)
-
Laat de visfilets volledig ontdooien en dep droog.
-
Rasp de schil van de limoen (niet het wit) en pers de limoen.
-
Snipper de platte peterselie en de koriander fijn. Meng met 2 eetl. olijfolie, het limoensap, zwarte peper en zout.
-
Snij de ongeschilde komkommer in de lengte in 2. Schraap er de zaadjes uit met een koffielepel. Snij de komkommer daarna in halvemaantjes van 1/2 cm dik.
-
Verwijder de pitjes uit het pepertje en snipper fijn. Meng samen met de sesamzaadjes en de sesamolie onder de stukjes komkommer.
-
Snij de kerstomaten in dunne schijfjes.
-
Schil de krielaardappelen.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Leg de visfilets in een ovenschaal. Verdeel er de schijfjes kerstomaat en de kruidenolie over.
-
Zet 20 min. in de voorverwarmde oven.
-
Kook de krielaardappelen ondertussen 15 à 20 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af.
-
Meng de komkommer onder de slamix en breng op smaak met 2 eetl. olijfolie.
-
Bestrooi de vis net voor het serveren met de limoenzeste.
Baby eet mee +8 maanden Door de ingrediënten en bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw peuter of baby. Bereiding (25 min.) 1 Schil de krielaardappelen. Verwijder de pitjes uit 1 kerstomaat en schraap de zaadjes uit 50 g komkommer. Snij de groenten in stukjes. 2 Kook 20 g diepgevroren Alaska-pollakfilet 20 min. in een bodempje water. 3 Prak fijn en meng er 1 koffiel. plantaardige olie onder.
Onze drankensuggesties
Bier Brugs Witbier Wijn Las Mulas Sauvignon Blanc Reserva Miguel Torres Central Valley - Chili
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(ontdooitijd + 20 min.)
-
Laat de visfilets volledig ontdooien en dep droog.
-
Rasp de schil van de limoen (niet het wit) en pers de limoen.
-
Snipper de platte peterselie en de koriander fijn. Meng met 2 eetl. olijfolie, het limoensap, zwarte peper en zout.
-
Snij de ongeschilde komkommer in de lengte in 2. Schraap er de zaadjes uit met een koffielepel. Snij de komkommer daarna in halvemaantjes van 1/2 cm dik.
-
Verwijder de pitjes uit het pepertje en snipper fijn. Meng samen met de sesamzaadjes en de sesamolie onder de stukjes komkommer.
-
Snij de kerstomaten in dunne schijfjes.
-
Schil de krielaardappelen.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Leg de visfilets in een ovenschaal. Verdeel er de schijfjes kerstomaat en de kruidenolie over.
-
Zet 20 min. in de voorverwarmde oven.
-
Kook de krielaardappelen ondertussen 15 à 20 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af.
-
Meng de komkommer onder de slamix en breng op smaak met 2 eetl. olijfolie.
-
Bestrooi de vis net voor het serveren met de limoenzeste.
Baby eet mee +8 maanden Door de ingrediënten en bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw peuter of baby. Bereiding (25 min.) 1 Schil de krielaardappelen. Verwijder de pitjes uit 1 kerstomaat en schraap de zaadjes uit 50 g komkommer. Snij de groenten in stukjes. 2 Kook 20 g diepgevroren Alaska-pollakfilet 20 min. in een bodempje water. 3 Prak fijn en meng er 1 koffiel. plantaardige olie onder.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Brugs Witbier Wijn Las Mulas Sauvignon Blanc Reserva Miguel Torres Central Valley - Chili