- Bewaar

- Bewaar
Apfelstrudel
Onze drankensuggesties
Wijn Gewurztraminer `Réserve' A.O.P. Alsace
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(5 min.)
-
Schil de appelen en snij in gelijke blokjes.
-
Meng de appelblokjes met de rozijnen, de kaneel en de amaretto in een kom. Bestrooi met de bruine suiker naar smaak.
-
Bereiding:
-
Leg het bladerdeeg met het bakpapier op een bakplaat. Verdeel er de appelmengeling over in het midden. Plooi het bladerdeeg dicht zodat u een grote rechthoek bekomt. Plak de uiteinden dicht met lauw water.
-
Klop het ei los en bestrijk er het bladerdeeg mee. Bestrooi eventueel lichtjes met bruine suiker.
-
Maak 3 à 4 schuine inkepingen aan de bovenkant van het deeg.
-
Zet de bakplaat ± 25 min. in een op 180 °C voorverwarmde oven.
-
Afwerking:
-
Snij de apfelstrudel in schuine repen en serveer met een bolletje ijs en een toefje slagroom.
Onze drankensuggesties
Wijn Gewurztraminer `Réserve' A.O.P. Alsace
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(5 min.)
-
Schil de appelen en snij in gelijke blokjes.
-
Meng de appelblokjes met de rozijnen, de kaneel en de amaretto in een kom. Bestrooi met de bruine suiker naar smaak.
-
Bereiding:
-
Leg het bladerdeeg met het bakpapier op een bakplaat. Verdeel er de appelmengeling over in het midden. Plooi het bladerdeeg dicht zodat u een grote rechthoek bekomt. Plak de uiteinden dicht met lauw water.
-
Klop het ei los en bestrijk er het bladerdeeg mee. Bestrooi eventueel lichtjes met bruine suiker.
-
Maak 3 à 4 schuine inkepingen aan de bovenkant van het deeg.
-
Zet de bakplaat ± 25 min. in een op 180 °C voorverwarmde oven.
-
Afwerking:
-
Snij de apfelstrudel in schuine repen en serveer met een bolletje ijs en een toefje slagroom.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Gewurztraminer `Réserve' A.O.P. Alsace