- Bewaar

- Bewaar
Ardens gebraad met ananas
Onze drankensuggesties
Wijn Baron d'Ardeuil A.C. Buzet Krachtige, volle en heel fijne wijn uit het Franse zuidwesten. Wordt gemaakt van typische bordeauxdruiven: cabernet sauvignon en merlot. Wijn Castillo Irache Tinto D.O. Navarra Spanje Kersenkleurige rode wijn van vooral tempranillo- en merlotdruiven. Bijzonder aangename fruitneus en soepele, elegante smaak.
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Bereiding:
-
Schik het Ardens gebraad in een ovenschotel en strijk het in met de olijfolie. Schuif gedurende 15 min. in een op 200 °C voorverwarmde oven.
-
Verlaag de temperatuur tot 180 °C en laat nog 30 min. bakken.
-
Strijk het gebraad in met de vloeibare honing en strooi er de tijm over. Laat nog 15 min. verder bakken.
-
Haal het gebraad uit de schotel. Giet de kippenbouillon in de ovenschotel en schraap er de braadresten mee los. Giet door een zeef in een pan.
-
Voeg de ananasstukjes toe (met sap) en breng aan de kook. Bind lichtjes met instantsausbinder en breng op smaak met 1 eetl. xeresazijn, een weinig worcestersaus, paprikapoeder en cayennepeper.
-
Afwerking:
-
Snij het gebraad in dunne sneetjes en dien op met rijst.
Onze drankensuggesties
Wijn Baron d'Ardeuil A.C. Buzet Krachtige, volle en heel fijne wijn uit het Franse zuidwesten. Wordt gemaakt van typische bordeauxdruiven: cabernet sauvignon en merlot. Wijn Castillo Irache Tinto D.O. Navarra Spanje Kersenkleurige rode wijn van vooral tempranillo- en merlotdruiven. Bijzonder aangename fruitneus en soepele, elegante smaak.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Bereiding:
-
Schik het Ardens gebraad in een ovenschotel en strijk het in met de olijfolie. Schuif gedurende 15 min. in een op 200 °C voorverwarmde oven.
-
Verlaag de temperatuur tot 180 °C en laat nog 30 min. bakken.
-
Strijk het gebraad in met de vloeibare honing en strooi er de tijm over. Laat nog 15 min. verder bakken.
-
Haal het gebraad uit de schotel. Giet de kippenbouillon in de ovenschotel en schraap er de braadresten mee los. Giet door een zeef in een pan.
-
Voeg de ananasstukjes toe (met sap) en breng aan de kook. Bind lichtjes met instantsausbinder en breng op smaak met 1 eetl. xeresazijn, een weinig worcestersaus, paprikapoeder en cayennepeper.
-
Afwerking:
-
Snij het gebraad in dunne sneetjes en dien op met rijst.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Baron d'Ardeuil A.C. Buzet Krachtige, volle en heel fijne wijn uit het Franse zuidwesten. Wordt gemaakt van typische bordeauxdruiven: cabernet sauvignon en merlot. Wijn Castillo Irache Tinto D.O. Navarra Spanje Kersenkleurige rode wijn van vooral tempranillo- en merlotdruiven. Bijzonder aangename fruitneus en soepele, elegante smaak.