- Bewaar

- Bewaar
Biefstuk met gemarineerde prei
Onze drankensuggesties
Bier Postel Dubbel Abdijbier Wijn Château Padarnac A.O.P. Pauillac
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de prei in ringen van 1/2 cm. Kook 5 min. in lichtgezouten water. Giet af en spoel onder koud water. Laat uitlekken.
-
Meng de walnotenolie, de wittewijnazijn, het korianderpoeder en 2 eetl. water onder de uitgelekte prei. Kruid met peper en het selderijzout. Laat ± 2 u. marineren op kamertemperatuur.
-
Laat diepgevroren biefstuk oppervlakkig ontdooien. Dep droog.
-
Hak intussen de sjalot en de augurken fijn.
-
Schil de aardappelen en snij in stukken.
-
Bereiding:
-
Kook de aardappelen ± 20 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af.
-
Doe intussen de kalfsfond, de witte wijn en de fijngehakte sjalot in een kookpot en laat tot de helft inkoken op een hoog vuur. Voeg de fijngehakte augurken en de mosterd toe en kruid met peper en zout. Bind lichtjes met instantsausbinder.
-
Smelt de boter in een pan en bak het vlees naar smaak. Kruid met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Verdeel de gemarineerde prei, de biefstukken en de aardappelen over de borden. Giet een beetje saus over het vlees.
Onze drankensuggesties
Bier Postel Dubbel Abdijbier Wijn Château Padarnac A.O.P. Pauillac
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de prei in ringen van 1/2 cm. Kook 5 min. in lichtgezouten water. Giet af en spoel onder koud water. Laat uitlekken.
-
Meng de walnotenolie, de wittewijnazijn, het korianderpoeder en 2 eetl. water onder de uitgelekte prei. Kruid met peper en het selderijzout. Laat ± 2 u. marineren op kamertemperatuur.
-
Laat diepgevroren biefstuk oppervlakkig ontdooien. Dep droog.
-
Hak intussen de sjalot en de augurken fijn.
-
Schil de aardappelen en snij in stukken.
-
Bereiding:
-
Kook de aardappelen ± 20 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af.
-
Doe intussen de kalfsfond, de witte wijn en de fijngehakte sjalot in een kookpot en laat tot de helft inkoken op een hoog vuur. Voeg de fijngehakte augurken en de mosterd toe en kruid met peper en zout. Bind lichtjes met instantsausbinder.
-
Smelt de boter in een pan en bak het vlees naar smaak. Kruid met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Verdeel de gemarineerde prei, de biefstukken en de aardappelen over de borden. Giet een beetje saus over het vlees.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Postel Dubbel Abdijbier Wijn Château Padarnac A.O.P. Pauillac