- Bewaar

- Bewaar
Biefstuk met pepersaus
Onze drankensuggesties
Wijn Château Pey La Tour A.O.P. Bordeaux
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Bereiding:
-
Smelt de boter in een braadpan. Schroei de biefstukken 1 à 2 min. dicht. Draai het vlees om zonder erin te prikken (anders gaat het sap verloren). Bak opnieuw 1 à 2 min. aan de andere kant. Kruid het vlees naar smaak met peper en zout. Zet opzij en hou warm.
-
Giet het braadvocht uit de pan en voeg de peperbolletjes toe. Overgiet met de vleesbouillon en schraap de braadresten los. Breng aan de kook.
-
Voeg de lichte room toe en laat inkoken tot de gewenste dikte. Breng op smaak met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Verdeel de biefstukken over de borden en lepel er de pepersaus rond. Serveer met gebakken krielaardappelen en een groen slaatje met tomaat en zelfgemaakte mayonaise.
Onze drankensuggesties
Wijn Château Pey La Tour A.O.P. Bordeaux
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Bereiding:
-
Smelt de boter in een braadpan. Schroei de biefstukken 1 à 2 min. dicht. Draai het vlees om zonder erin te prikken (anders gaat het sap verloren). Bak opnieuw 1 à 2 min. aan de andere kant. Kruid het vlees naar smaak met peper en zout. Zet opzij en hou warm.
-
Giet het braadvocht uit de pan en voeg de peperbolletjes toe. Overgiet met de vleesbouillon en schraap de braadresten los. Breng aan de kook.
-
Voeg de lichte room toe en laat inkoken tot de gewenste dikte. Breng op smaak met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Verdeel de biefstukken over de borden en lepel er de pepersaus rond. Serveer met gebakken krielaardappelen en een groen slaatje met tomaat en zelfgemaakte mayonaise.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Château Pey La Tour A.O.P. Bordeaux