Biefstuk met tagliatelle, pesto en gegrilde paprika
Biefstuk met tagliatelle, pesto en gegrilde paprika

Biefstuk met tagliatelle, pesto en gegrilde paprika

Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 760 kcal
Vet 21.9 g
Verzadigd vet 5.8 g
Koolhydraat 77.2 g
Suiker 6.6 g
Vezel 5.7 g
Eiwit 62.1 g
Zout 1.1 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Dep de gegrilde paprika's droog en snij in fijne reepjes.

  3. Snipper de sjalot fijn.

  4. Rasp de parmezaan fijn of maak er schilfers van met een dunschiller.

  5. Hak de rucola grof.

  6. Bereiding:
  7. Kook de tagliatelle in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.

  8. Verhit intussen 2 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de biefstukken 2 min. aan elke kant. Kruid met peper en zout. Zet het vuur lager en laat verder garen naar smaak.

  9. Verhit 1 eetl. olijfolie in de kookpot van de tagliatelle en bak de sjalot glazig. Voeg de paprikareepjes en de spinazie toe en laat 1 min. opwarmen. Roer er de tagliatelle en de pesto onder.

  10. Afwerking:
  11. Verdeel de tagliatelle over de borden en bestrooi met de rucola en de parmezaan. Leg op elk bord 1 biefstuk.

Tip

Baby eet mee Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw baby. + 6 maand Bereiding (25 min.) 1 Snij 20 g gepelde biefstuk fijn. 2 Kook 1 eetl. in stukken gebroken tagliatelle samen met 150 g babyspinazie en de biefstuk 20 min. in een bodempje water. 3 Mix fijn en voeg 1 koffiel. plantaardige olie toe.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Dep de gegrilde paprika's droog en snij in fijne reepjes.

  3. Snipper de sjalot fijn.

  4. Rasp de parmezaan fijn of maak er schilfers van met een dunschiller.

  5. Hak de rucola grof.

  6. Bereiding:
  7. Kook de tagliatelle in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.

  8. Verhit intussen 2 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de biefstukken 2 min. aan elke kant. Kruid met peper en zout. Zet het vuur lager en laat verder garen naar smaak.

  9. Verhit 1 eetl. olijfolie in de kookpot van de tagliatelle en bak de sjalot glazig. Voeg de paprikareepjes en de spinazie toe en laat 1 min. opwarmen. Roer er de tagliatelle en de pesto onder.

  10. Afwerking:
  11. Verdeel de tagliatelle over de borden en bestrooi met de rucola en de parmezaan. Leg op elk bord 1 biefstuk.

Tip

Baby eet mee Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw baby. + 6 maand Bereiding (25 min.) 1 Snij 20 g gepelde biefstuk fijn. 2 Kook 1 eetl. in stukken gebroken tagliatelle samen met 150 g babyspinazie en de biefstuk 20 min. in een bodempje water. 3 Mix fijn en voeg 1 koffiel. plantaardige olie toe.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 760 kcal
Vet 21.9 g
Verzadigd vet 5.8 g
Koolhydraat 77.2 g
Suiker 6.6 g
Vezel 5.7 g
Eiwit 62.1 g
Zout 1.1 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Bier Grimbergen Optimo Bruno Donker abdijbier Wijn Terrefort A.O.P. Cahors

Bekijk het recept digitaal