- Bewaar

- Bewaar
Biefstuk met tagliatelle, pesto en gegrilde paprika
Onze drankensuggesties
Bier Grimbergen Optimo Bruno Donker abdijbier Wijn Terrefort A.O.P. Cahors
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Dep de gegrilde paprika's droog en snij in fijne reepjes.
-
Snipper de sjalot fijn.
-
Rasp de parmezaan fijn of maak er schilfers van met een dunschiller.
-
Hak de rucola grof.
-
Bereiding:
-
Kook de tagliatelle in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Verhit intussen 2 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de biefstukken 2 min. aan elke kant. Kruid met peper en zout. Zet het vuur lager en laat verder garen naar smaak.
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in de kookpot van de tagliatelle en bak de sjalot glazig. Voeg de paprikareepjes en de spinazie toe en laat 1 min. opwarmen. Roer er de tagliatelle en de pesto onder.
-
Afwerking:
-
Verdeel de tagliatelle over de borden en bestrooi met de rucola en de parmezaan. Leg op elk bord 1 biefstuk.
Baby eet mee Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw baby. + 6 maand Bereiding (25 min.) 1 Snij 20 g gepelde biefstuk fijn. 2 Kook 1 eetl. in stukken gebroken tagliatelle samen met 150 g babyspinazie en de biefstuk 20 min. in een bodempje water. 3 Mix fijn en voeg 1 koffiel. plantaardige olie toe.
Onze drankensuggesties
Bier Grimbergen Optimo Bruno Donker abdijbier Wijn Terrefort A.O.P. Cahors
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Dep de gegrilde paprika's droog en snij in fijne reepjes.
-
Snipper de sjalot fijn.
-
Rasp de parmezaan fijn of maak er schilfers van met een dunschiller.
-
Hak de rucola grof.
-
Bereiding:
-
Kook de tagliatelle in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Verhit intussen 2 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de biefstukken 2 min. aan elke kant. Kruid met peper en zout. Zet het vuur lager en laat verder garen naar smaak.
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in de kookpot van de tagliatelle en bak de sjalot glazig. Voeg de paprikareepjes en de spinazie toe en laat 1 min. opwarmen. Roer er de tagliatelle en de pesto onder.
-
Afwerking:
-
Verdeel de tagliatelle over de borden en bestrooi met de rucola en de parmezaan. Leg op elk bord 1 biefstuk.
Baby eet mee Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw baby. + 6 maand Bereiding (25 min.) 1 Snij 20 g gepelde biefstuk fijn. 2 Kook 1 eetl. in stukken gebroken tagliatelle samen met 150 g babyspinazie en de biefstuk 20 min. in een bodempje water. 3 Mix fijn en voeg 1 koffiel. plantaardige olie toe.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Grimbergen Optimo Bruno Donker abdijbier Wijn Terrefort A.O.P. Cahors