- Bewaar

- Bewaar
Bladerdeeghapje met appel en brie
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Schil de appel, snij in blokjes en besprenkel met het citroensap.
-
Snij de brie in blokjes.
-
Klop het ei los.
-
Rol het bladerdeeg uit tot een vierkant en snij in 6 gelijke stukken van 15 cm op 15 cm.
-
Bereiding:
-
Verdeel de appel- en kaasblokjes over het bladerdeeg en kruid met tijm, peper en zout.
-
Plooi dicht tot driehoekige flapjes en druk de randen goed aan. Strijk in met het losgeklopte ei. Schuif 20 min. in een op 200 °C voorverwarmde oven.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Schil de appel, snij in blokjes en besprenkel met het citroensap.
-
Snij de brie in blokjes.
-
Klop het ei los.
-
Rol het bladerdeeg uit tot een vierkant en snij in 6 gelijke stukken van 15 cm op 15 cm.
-
Bereiding:
-
Verdeel de appel- en kaasblokjes over het bladerdeeg en kruid met tijm, peper en zout.
-
Plooi dicht tot driehoekige flapjes en druk de randen goed aan. Strijk in met het losgeklopte ei. Schuif 20 min. in een op 200 °C voorverwarmde oven.