- Bewaar
- Bewaar
Bladerdeeghapjes met pesto en groene asperges
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Rol het bladerdeeg samen met het bakpapier uit op een bakplaat en verdeel er de pesto over. Leg er de sneetjes kaas op (snij ze een beetje gelijk met de vorm van het bladerdeeg). Snij in 12 punten.
-
Leg er telkens 3 aspergepunten op en rol strak op.
-
Klop de eidooier los met 1 eetl. water en bestrijk er de hapjes mee. Bestrooi met de Italiaanse kruiden.
-
Zet ± 15 min. in de voorverwarmde oven.
Maak de hapjes vooraf klaar en bewaar ze in de koelkast. Zo moet u ze op het moment zelf alleen nog in de oven zetten.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Rol het bladerdeeg samen met het bakpapier uit op een bakplaat en verdeel er de pesto over. Leg er de sneetjes kaas op (snij ze een beetje gelijk met de vorm van het bladerdeeg). Snij in 12 punten.
-
Leg er telkens 3 aspergepunten op en rol strak op.
-
Klop de eidooier los met 1 eetl. water en bestrijk er de hapjes mee. Bestrooi met de Italiaanse kruiden.
-
Zet ± 15 min. in de voorverwarmde oven.
Maak de hapjes vooraf klaar en bewaar ze in de koelkast. Zo moet u ze op het moment zelf alleen nog in de oven zetten.