- Bewaar

- Bewaar
Blinde vink met witloof en Kasteelbier
Onze drankensuggesties
Bier Kasteelbier Donker Wijn Château La France - A.O.P. Bordeaux Supérieur
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij het witloof in grove stukken.
-
Bereiding:
-
Smelt de boter in een brede pan en bak de (diepgevroren) blinde vinken aan alle kanten goudbruin. Haal ze uit de pan en hou warm.
-
Roerbak de spekblokjes 2 min. in dezelfde pan.
-
Voeg het grofgesneden witloof toe en roer om. Kruid met het paprikapoeder en peper. Laat 2 min. stoven.
-
Schik de blinde vinken op het witloof, giet er het bier bij en breng aan de kook. Dek de pan af en laat 20 min. sudderen op een zacht vuur. Laat 5 à 10 min. langer sudderen als u diepgevroren vlees gebruikt.
-
Bind de saus met instantsausbinder.
-
Afwerking:
-
Serveer de blinde vinken met de saus en rauw witloof. Geef er frietjes bij.
Onze drankensuggesties
Bier Kasteelbier Donker Wijn Château La France - A.O.P. Bordeaux Supérieur
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij het witloof in grove stukken.
-
Bereiding:
-
Smelt de boter in een brede pan en bak de (diepgevroren) blinde vinken aan alle kanten goudbruin. Haal ze uit de pan en hou warm.
-
Roerbak de spekblokjes 2 min. in dezelfde pan.
-
Voeg het grofgesneden witloof toe en roer om. Kruid met het paprikapoeder en peper. Laat 2 min. stoven.
-
Schik de blinde vinken op het witloof, giet er het bier bij en breng aan de kook. Dek de pan af en laat 20 min. sudderen op een zacht vuur. Laat 5 à 10 min. langer sudderen als u diepgevroren vlees gebruikt.
-
Bind de saus met instantsausbinder.
-
Afwerking:
-
Serveer de blinde vinken met de saus en rauw witloof. Geef er frietjes bij.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Kasteelbier Donker Wijn Château La France - A.O.P. Bordeaux Supérieur