In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
Bereiding:
Kook 1 bloemkool (in roosjes verdeeld) ± 8 min. gaar in lichtgezouten water (ze mag wat krokant zijn). Giet af en zet opzij.
Verhit in dezelfde kookpot 1 eetl. olijfolie en bak 1 fijngesnipperde ui glazig. Voeg 400 g tomatenstukjes toe samen met 1 koffiel. suiker en laat 5 min. koken op een hevig vuur. Neem van het vuur en mix tot een gladde saus.
Roer er een 20-tal ontpitte zwarte olijven (in stukjes) en 1 eetl. kappertjes onder. Kruid de saus bij met peper en zout. Giet over de bloemkool.
Bereiding
Voedingswaarden
Bereiding
Kookstand
In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
Bereiding:
Kook 1 bloemkool (in roosjes verdeeld) ± 8 min. gaar in lichtgezouten water (ze mag wat krokant zijn). Giet af en zet opzij.
Verhit in dezelfde kookpot 1 eetl. olijfolie en bak 1 fijngesnipperde ui glazig. Voeg 400 g tomatenstukjes toe samen met 1 koffiel. suiker en laat 5 min. koken op een hevig vuur. Neem van het vuur en mix tot een gladde saus.
Roer er een 20-tal ontpitte zwarte olijven (in stukjes) en 1 eetl. kappertjes onder. Kruid de saus bij met peper en zout. Giet over de bloemkool.