- Bewaar

- Bewaar
Boerenchipolata met rijst en Provençaalse saus
Onze drankensuggesties
Bier Postel Blond Blond abdijbier Wijn Réserve des Lauriers A.O.P. Saint-Mont
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Laat de ratatouille oppervlakkig ontdooien.
-
Kook de rijst gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Verhit intussen 2 eetl. olijfolie in een kookpot (het liefst met dikke bodem) en stoof de ratatouille 5 min. al roerend. Voeg de passata toe en kruid met de Provençaalse kruiden, peper en zout. Laat ± 15 min. sudderen.
-
Verhit intussen 1 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de chipolata's 3 à 4 min. aan elke kant.
-
Snij de chipolata's in stukjes en voeg toe aan de saus.
Onze drankensuggesties
Bier Postel Blond Blond abdijbier Wijn Réserve des Lauriers A.O.P. Saint-Mont
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Laat de ratatouille oppervlakkig ontdooien.
-
Kook de rijst gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Verhit intussen 2 eetl. olijfolie in een kookpot (het liefst met dikke bodem) en stoof de ratatouille 5 min. al roerend. Voeg de passata toe en kruid met de Provençaalse kruiden, peper en zout. Laat ± 15 min. sudderen.
-
Verhit intussen 1 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de chipolata's 3 à 4 min. aan elke kant.
-
Snij de chipolata's in stukjes en voeg toe aan de saus.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Postel Blond Blond abdijbier Wijn Réserve des Lauriers A.O.P. Saint-Mont