- Bewaar

- Bewaar
Boterbonen in tomatensaus
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(5 min.)
-
Snipper de sjalot en het knoflook fijn.
-
Bereiding:
-
Kook de boterbonen ± 8 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af en laat uitlekken.
-
Verhit de olijfolie in een kookpot en bak de sjalot en het knoflook glazig. Voeg er de tijm en nootmuskaat aan toe.
-
Voeg de gepelde tomaten toe en breng aan de kook. Laat 5 min. koken. Kruid met peper en zout.
-
Voeg de gekookte boterbonen toe aan de tomaten.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(5 min.)
-
Snipper de sjalot en het knoflook fijn.
-
Bereiding:
-
Kook de boterbonen ± 8 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af en laat uitlekken.
-
Verhit de olijfolie in een kookpot en bak de sjalot en het knoflook glazig. Voeg er de tijm en nootmuskaat aan toe.
-
Voeg de gepelde tomaten toe en breng aan de kook. Laat 5 min. koken. Kruid met peper en zout.
-
Voeg de gekookte boterbonen toe aan de tomaten.