- Bewaar

- Bewaar
Bowl van pitavlees, worteltjes en zoeteaardappelfrietjes met aioli
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Sterk donker bier Wijn VICO ROOD CORSE Domaine Vico A.O.P Corse
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Spoel de kikkererwten onder koud water en laat uitlekken.
-
Schil de zoete aardappelen en snij in frietjes.
-
Halveer de wortelen in de lengte en snij in stukjes van ± 5 cm.
-
Snij de rode ui in fijne, brede repen.
-
Bereiding:
-
Bekleed 2 bakplaten met bakpapier en verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Verdeel de frietjes van zoete aardappel over 1 bakplaat. Overgiet met 2 eetl. olijfolie en kruid met peper en zout.
-
Verdeel de wortelen over de andere bakplaat. Overgiet met 2 eetl. olijfolie, de honing, peper en zout en meng onder elkaar. Leg de kikkererwten in een hoekje van de bakplaat en overgiet met 1 eetl. olijfolie. Kruid met de ras el hanout.
-
Zet de bakplaten 25 à 30 min. in de voorverwarmde oven. Leg 5 à 8 min. voor het einde de repen rode ui op de bakplaat van de wortelen.
-
Verhit intussen 1 eetl. olijfolie in een pan met antiaanbaklaag en bak het pitavlees 5 à 8 min.
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Sterk donker bier Wijn VICO ROOD CORSE Domaine Vico A.O.P Corse
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Spoel de kikkererwten onder koud water en laat uitlekken.
-
Schil de zoete aardappelen en snij in frietjes.
-
Halveer de wortelen in de lengte en snij in stukjes van ± 5 cm.
-
Snij de rode ui in fijne, brede repen.
-
Bereiding:
-
Bekleed 2 bakplaten met bakpapier en verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Verdeel de frietjes van zoete aardappel over 1 bakplaat. Overgiet met 2 eetl. olijfolie en kruid met peper en zout.
-
Verdeel de wortelen over de andere bakplaat. Overgiet met 2 eetl. olijfolie, de honing, peper en zout en meng onder elkaar. Leg de kikkererwten in een hoekje van de bakplaat en overgiet met 1 eetl. olijfolie. Kruid met de ras el hanout.
-
Zet de bakplaten 25 à 30 min. in de voorverwarmde oven. Leg 5 à 8 min. voor het einde de repen rode ui op de bakplaat van de wortelen.
-
Verhit intussen 1 eetl. olijfolie in een pan met antiaanbaklaag en bak het pitavlees 5 à 8 min.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Sterk donker bier Wijn VICO ROOD CORSE Domaine Vico A.O.P Corse