Broodje Soleil
Broodje Soleil

Broodje Soleil

30 min.
Lunch
6 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 282 kcal
Vet 7.8 g
Koolhydraat 34.8 g
Eiwit 18.3 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Snipper de peterselie, het basilicum, de ui en het knoflook fijn.

  3. Snij de courgette met een dunschiller in slierten.

  4. Snij de tomaat in blokjes van 1 cm.

  5. Bereiding:
  6. Verhit de olijfolie in een braadpan en bak de ui en het knoflook glazig.

  7. Voeg de wokreepjes toe en laat 3 min. bakken tot al het vocht verdampt is. Roer er de kruiden onder.

  8. Voeg de courgette toe en laat nog 5 min. bakken. Kruid met peper en zout.

  9. Snij de broodjes open en vul op met de bereiding. Bestrooi met tomatenblokjes en mozzarella. Zet het dekseltje er weer op.

  10. Zet 20 min. in een op 200 °C voorverwarmde oven.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Snipper de peterselie, het basilicum, de ui en het knoflook fijn.

  3. Snij de courgette met een dunschiller in slierten.

  4. Snij de tomaat in blokjes van 1 cm.

  5. Bereiding:
  6. Verhit de olijfolie in een braadpan en bak de ui en het knoflook glazig.

  7. Voeg de wokreepjes toe en laat 3 min. bakken tot al het vocht verdampt is. Roer er de kruiden onder.

  8. Voeg de courgette toe en laat nog 5 min. bakken. Kruid met peper en zout.

  9. Snij de broodjes open en vul op met de bereiding. Bestrooi met tomatenblokjes en mozzarella. Zet het dekseltje er weer op.

  10. Zet 20 min. in een op 200 °C voorverwarmde oven.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 282 kcal
Vet 7.8 g
Koolhydraat 34.8 g
Eiwit 18.3 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Wijn Château du Bois de la Garde A.C. Côtes du Rhône

Bekijk het recept digitaal