- Bewaar

- Bewaar
Broodje Soleil
Onze drankensuggesties
Wijn Château du Bois de la Garde A.C. Côtes du Rhône
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snipper de peterselie, het basilicum, de ui en het knoflook fijn.
-
Snij de courgette met een dunschiller in slierten.
-
Snij de tomaat in blokjes van 1 cm.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een braadpan en bak de ui en het knoflook glazig.
-
Voeg de wokreepjes toe en laat 3 min. bakken tot al het vocht verdampt is. Roer er de kruiden onder.
-
Voeg de courgette toe en laat nog 5 min. bakken. Kruid met peper en zout.
-
Snij de broodjes open en vul op met de bereiding. Bestrooi met tomatenblokjes en mozzarella. Zet het dekseltje er weer op.
-
Zet 20 min. in een op 200 °C voorverwarmde oven.
Onze drankensuggesties
Wijn Château du Bois de la Garde A.C. Côtes du Rhône
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snipper de peterselie, het basilicum, de ui en het knoflook fijn.
-
Snij de courgette met een dunschiller in slierten.
-
Snij de tomaat in blokjes van 1 cm.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een braadpan en bak de ui en het knoflook glazig.
-
Voeg de wokreepjes toe en laat 3 min. bakken tot al het vocht verdampt is. Roer er de kruiden onder.
-
Voeg de courgette toe en laat nog 5 min. bakken. Kruid met peper en zout.
-
Snij de broodjes open en vul op met de bereiding. Bestrooi met tomatenblokjes en mozzarella. Zet het dekseltje er weer op.
-
Zet 20 min. in een op 200 °C voorverwarmde oven.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Château du Bois de la Garde A.C. Côtes du Rhône