- Bewaar

- Bewaar
Brownies met amandel- en pistachenoten
Onze drankensuggesties
andere Graindor Kachalú Colombia
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(5 min.)
-
Hak de amandel- en pistachenoten grof.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Smelt de chocolade samen met 120 g boter au bain-marie (zie tip onderaan).
-
Klop de eieren samen met de suiker, de vanillesuiker, 175 g bloem en de kaneel tot een gladde massa.
-
Meng het chocolademengsel met het eimengsel en roer er de grofgehakte noten onder.
-
Beboter een rechthoekige ovenschotel (1 koffiel.) en bestrooi met 1 koffiel. bloem. Giet er het browniedeeg in.
-
Bak 25 min. in de voorverwarmde oven.
-
Haal uit de oven en laat 10 min. afkoelen in de ovenschotel. Haal daarna uit de schotel en laat volledig afkoelen op een taartrooster.
-
Afwerking:
-
Snij in 20 gelijke stukken.
Onze drankensuggesties
andere Graindor Kachalú Colombia
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(5 min.)
-
Hak de amandel- en pistachenoten grof.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Smelt de chocolade samen met 120 g boter au bain-marie (zie tip onderaan).
-
Klop de eieren samen met de suiker, de vanillesuiker, 175 g bloem en de kaneel tot een gladde massa.
-
Meng het chocolademengsel met het eimengsel en roer er de grofgehakte noten onder.
-
Beboter een rechthoekige ovenschotel (1 koffiel.) en bestrooi met 1 koffiel. bloem. Giet er het browniedeeg in.
-
Bak 25 min. in de voorverwarmde oven.
-
Haal uit de oven en laat 10 min. afkoelen in de ovenschotel. Haal daarna uit de schotel en laat volledig afkoelen op een taartrooster.
-
Afwerking:
-
Snij in 20 gelijke stukken.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
andere Graindor Kachalú Colombia