Brownies met amandel- en pistachenoten
Brownies met amandel- en pistachenoten

Brownies met amandel- en pistachenoten

45 min.
Tussendoortje
20 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 227 kcal
Vet 12.7 g
Koolhydraat 24.4 g
Eiwit 3.9 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (5 min.)

  3. Hak de amandel- en pistachenoten grof.

  4. Bereiding:
  5. Verwarm de oven voor op 180 °C.

  6. Smelt de chocolade samen met 120 g boter au bain-marie (zie tip onderaan).

  7. Klop de eieren samen met de suiker, de vanillesuiker, 175 g bloem en de kaneel tot een gladde massa.

  8. Meng het chocolademengsel met het eimengsel en roer er de grofgehakte noten onder.

  9. Beboter een rechthoekige ovenschotel (1 koffiel.) en bestrooi met 1 koffiel. bloem. Giet er het browniedeeg in.

  10. Bak 25 min. in de voorverwarmde oven.

  11. Haal uit de oven en laat 10 min. afkoelen in de ovenschotel. Haal daarna uit de schotel en laat volledig afkoelen op een taartrooster.

  12. Afwerking:
  13. Snij in 20 gelijke stukken.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (5 min.)

  3. Hak de amandel- en pistachenoten grof.

  4. Bereiding:
  5. Verwarm de oven voor op 180 °C.

  6. Smelt de chocolade samen met 120 g boter au bain-marie (zie tip onderaan).

  7. Klop de eieren samen met de suiker, de vanillesuiker, 175 g bloem en de kaneel tot een gladde massa.

  8. Meng het chocolademengsel met het eimengsel en roer er de grofgehakte noten onder.

  9. Beboter een rechthoekige ovenschotel (1 koffiel.) en bestrooi met 1 koffiel. bloem. Giet er het browniedeeg in.

  10. Bak 25 min. in de voorverwarmde oven.

  11. Haal uit de oven en laat 10 min. afkoelen in de ovenschotel. Haal daarna uit de schotel en laat volledig afkoelen op een taartrooster.

  12. Afwerking:
  13. Snij in 20 gelijke stukken.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 227 kcal
Vet 12.7 g
Koolhydraat 24.4 g
Eiwit 3.9 g
Combineer

Onze drankensuggesties

andere Graindor Kachalú Colombia

Bekijk het recept digitaal