- Bewaar

- Bewaar
Brownies met nootjes
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(20 min.)
-
Verwarm de oven voor op 150 °C.
-
Hak de witte chocolade heel grof.
-
Rooster de noten 10 min. in de voorverwarmde oven. Snij daarna in 2 of 3, afhankelijk van de grootte.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 150 °C.
-
Smelt de pure chocolade, samen met 150 g boter au bain-marie (plaats daarvoor een hittebestendige mengkom op een kleinere kookpot met heet water, de bodem van de kom mag het water niet raken). Roer er de donkerbruine suiker onder.
-
Schep de gesmolten chocolade in een hoge kom en laat licht afkoelen.
-
Meng er een voor een de eieren onder met een houten lepel. Voeg daarna de bloem, de grofgehakte witte chocolade, de room en de geroosterde noten toe.
-
Beboter een rechthoekige bakvorm (± 16 x 26 cm) of bekleed met bakpapier. Schep het deeg in de vorm en zet 40 min. in de voorverwarmde oven.
-
Bedek met een vel aluminiumfolie en laat nog 20 min. bakken. Haal uit de oven en laat afkoelen in de vorm.
-
Afwerking:
-
Bestrooi met het cacaopoeder en snij in vierkante koekjes.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(20 min.)
-
Verwarm de oven voor op 150 °C.
-
Hak de witte chocolade heel grof.
-
Rooster de noten 10 min. in de voorverwarmde oven. Snij daarna in 2 of 3, afhankelijk van de grootte.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 150 °C.
-
Smelt de pure chocolade, samen met 150 g boter au bain-marie (plaats daarvoor een hittebestendige mengkom op een kleinere kookpot met heet water, de bodem van de kom mag het water niet raken). Roer er de donkerbruine suiker onder.
-
Schep de gesmolten chocolade in een hoge kom en laat licht afkoelen.
-
Meng er een voor een de eieren onder met een houten lepel. Voeg daarna de bloem, de grofgehakte witte chocolade, de room en de geroosterde noten toe.
-
Beboter een rechthoekige bakvorm (± 16 x 26 cm) of bekleed met bakpapier. Schep het deeg in de vorm en zet 40 min. in de voorverwarmde oven.
-
Bedek met een vel aluminiumfolie en laat nog 20 min. bakken. Haal uit de oven en laat afkoelen in de vorm.
-
Afwerking:
-
Bestrooi met het cacaopoeder en snij in vierkante koekjes.