Bruschetta met artisjok en pecorino
Bruschetta met artisjok en pecorino

Bruschetta met artisjok en pecorino

Lunch
8 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Snij 270 g gemarineerde artisjokharten in 4 (hou de olie apart). Meng ze met 1/2 plantje fijngesnipperde munt, de zeste van 1/2 limoen, 1/2 fijngesneden rood pepertje en 50 g pecorinoschilfers. Wrijf sneetjes stokbrood in met een teentje knoflook, besprenkel met wat olijfolie van de artisjokken en bestrooi met grof zeezout. Bak 10 min. in een voorverwarmde oven en verdeel er daarna de artisjokkenmengeling over.

  • Bereiding

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Snij 270 g gemarineerde artisjokharten in 4 (hou de olie apart). Meng ze met 1/2 plantje fijngesnipperde munt, de zeste van 1/2 limoen, 1/2 fijngesneden rood pepertje en 50 g pecorinoschilfers. Wrijf sneetjes stokbrood in met een teentje knoflook, besprenkel met wat olijfolie van de artisjokken en bestrooi met grof zeezout. Bak 10 min. in een voorverwarmde oven en verdeel er daarna de artisjokkenmengeling over.

Bekijk het recept digitaal