In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
Bereiding:
Verwarm de grill van de oven 10 min. voor.
Hak 200 g boschampignons fijn.
Snij 1/2 ciabatta in 8 sneden van ± 1,5 cm dik. Bestrijk ze met 2 eetl. olijfolie. Snij 1 knoflookteentje in 2 en bestrijk de sneetjes ciabatta met de platte kant ervan.
Leg de sneetjes ciabatta onder de grill van de oven gedurende ± 1 min. aan elke kant.
Smelt intussen 1 eetl. boter in een pan en bak 1 fijngesnipperde sjalot glazig. Voeg de boschampignons toe en laat ± 3 min. stoven. Kruid met peper en zout. Voeg enkele fijngehakte takjes peterselie toe en laat nog 1 min. bakken.
Verdeel de boschampignons over de bruschetta's en strooi er 2 eetl. geraspte parmezaan over.
Bereiding
Bereiding
Kookstand
In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
Bereiding:
Verwarm de grill van de oven 10 min. voor.
Hak 200 g boschampignons fijn.
Snij 1/2 ciabatta in 8 sneden van ± 1,5 cm dik. Bestrijk ze met 2 eetl. olijfolie. Snij 1 knoflookteentje in 2 en bestrijk de sneetjes ciabatta met de platte kant ervan.
Leg de sneetjes ciabatta onder de grill van de oven gedurende ± 1 min. aan elke kant.
Smelt intussen 1 eetl. boter in een pan en bak 1 fijngesnipperde sjalot glazig. Voeg de boschampignons toe en laat ± 3 min. stoven. Kruid met peper en zout. Voeg enkele fijngehakte takjes peterselie toe en laat nog 1 min. bakken.
Verdeel de boschampignons over de bruschetta's en strooi er 2 eetl. geraspte parmezaan over.