Bruschetta met tonijnsalade en groene pesto
Bruschetta met tonijnsalade en groene pesto

Bruschetta met tonijnsalade en groene pesto

Aperitiefhapje
8 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 195 kcal
Vet 12.8 g
Koolhydraat 9 g
Eiwit 10.6 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Rooster het brood in een broodrooster of leg het 8 min. in een op 180 °C voorverwarmde oven. Snij elk sneetje in 2.

  3. Rasp ondertussen de parmezaan en meng met de uitgelekte tonijn. Voeg de uitgelekte kappertjes en 2 eetl. olijfolie toe en kruid met zwarte peper.

  4. Besmeer het brood met de pesto en verdeel er de tonijnsalade over. Werk af met de rucola en besprenkel met 1 eetl. olijfolie.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Rooster het brood in een broodrooster of leg het 8 min. in een op 180 °C voorverwarmde oven. Snij elk sneetje in 2.

  3. Rasp ondertussen de parmezaan en meng met de uitgelekte tonijn. Voeg de uitgelekte kappertjes en 2 eetl. olijfolie toe en kruid met zwarte peper.

  4. Besmeer het brood met de pesto en verdeel er de tonijnsalade over. Werk af met de rucola en besprenkel met 1 eetl. olijfolie.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 195 kcal
Vet 12.8 g
Koolhydraat 9 g
Eiwit 10.6 g

Bekijk het recept digitaal