- Bewaar

- Bewaar
Bruschette met ricotta en aardbeien
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Laat de stokbroodjes lichtjes ontdooien tot u ze kan doorsnijden. Snij elk broodje in 8 schuine sneetjes (snij de uiteinden eraf). Leg op een bakplaat met bakpapier en besprenkel met de olijfolie. Zet ± 8 min. in de voorverwarmde oven. Draai halverwege om.
-
Rits intussen de tijm van de takjes en snipper heel fijn.
-
Snij de aardbeien in blokjes en meng met de tijm en de honing.
-
Meng de ricotta met een snuifje fleur de sel en zwarte peper en besmeer er de sneetjes stokbrood mee. Verdeel er de aardbeien over en besprenkel met de balsamicocrème.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Laat de stokbroodjes lichtjes ontdooien tot u ze kan doorsnijden. Snij elk broodje in 8 schuine sneetjes (snij de uiteinden eraf). Leg op een bakplaat met bakpapier en besprenkel met de olijfolie. Zet ± 8 min. in de voorverwarmde oven. Draai halverwege om.
-
Rits intussen de tijm van de takjes en snipper heel fijn.
-
Snij de aardbeien in blokjes en meng met de tijm en de honing.
-
Meng de ricotta met een snuifje fleur de sel en zwarte peper en besmeer er de sneetjes stokbrood mee. Verdeel er de aardbeien over en besprenkel met de balsamicocrème.