- Bewaar

- Bewaar
Brusselse gratin
Onze drankensuggesties
Bier Keizer Karel Goud Blond Speciaalbier Wijn Tormentoso Chenin Blanc Cellar Selection Zuid-Afrika
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de spruitjes in 4 en het spek in reepjes.
-
Schil de aardappelen en snij in stukken.
-
Snipper de salie fijn.
-
Bereiding:
-
Smelt 1 eetl. boter in een pan en stoof de spruitjes samen met een scheutje water 15 min. op een zacht vuur.
-
Voeg de fijngesnipperde salieblaadjes en de honing toe en kruid met zwarte peper en zout.
-
Kook ondertussen de aardappelen 20 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af en pureer.
-
Meng de gestoofde spruitjes en 1 eetl. boter onder de aardappelpuree.
-
Verhit de olijfolie in een pan en bak de spekreepjes bruin. Voeg de filet americain toe, maak los met een vork en bak gaar. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Verwarm intussen de oven voor op 200 °C.
-
Schep het vlees in een ovenschaal en bedek met de puree.
-
Verdeel er de geraspte kaas over en zet 20 min. in de oven tot de kaas mooi goudbruin is.
Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw peuter of baby. + 12 maand Bereiding (20 min.) 1 Snij 100 g spruitjes in 4 en 1 geschilde aardappel in blokjes. Kook ± 15 min. gaar in een bodempje water. 2 Verhit ondertussen 1 koffiel. plantaardige vetstof in een pan en bak 30 g filet americain (beenhouwerij) gaar. Maak los met een vork. 3 Prak fijn samen met 1/2 koffiel. vloeibare honing en meng er het gehakt onder.
Onze drankensuggesties
Bier Keizer Karel Goud Blond Speciaalbier Wijn Tormentoso Chenin Blanc Cellar Selection Zuid-Afrika
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de spruitjes in 4 en het spek in reepjes.
-
Schil de aardappelen en snij in stukken.
-
Snipper de salie fijn.
-
Bereiding:
-
Smelt 1 eetl. boter in een pan en stoof de spruitjes samen met een scheutje water 15 min. op een zacht vuur.
-
Voeg de fijngesnipperde salieblaadjes en de honing toe en kruid met zwarte peper en zout.
-
Kook ondertussen de aardappelen 20 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af en pureer.
-
Meng de gestoofde spruitjes en 1 eetl. boter onder de aardappelpuree.
-
Verhit de olijfolie in een pan en bak de spekreepjes bruin. Voeg de filet americain toe, maak los met een vork en bak gaar. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Verwarm intussen de oven voor op 200 °C.
-
Schep het vlees in een ovenschaal en bedek met de puree.
-
Verdeel er de geraspte kaas over en zet 20 min. in de oven tot de kaas mooi goudbruin is.
Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw peuter of baby. + 12 maand Bereiding (20 min.) 1 Snij 100 g spruitjes in 4 en 1 geschilde aardappel in blokjes. Kook ± 15 min. gaar in een bodempje water. 2 Verhit ondertussen 1 koffiel. plantaardige vetstof in een pan en bak 30 g filet americain (beenhouwerij) gaar. Maak los met een vork. 3 Prak fijn samen met 1/2 koffiel. vloeibare honing en meng er het gehakt onder.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Keizer Karel Goud Blond Speciaalbier Wijn Tormentoso Chenin Blanc Cellar Selection Zuid-Afrika