Bulgur-spinaziesalade met geitenkaas
Bulgur-spinaziesalade met geitenkaas

Bulgur-spinaziesalade met geitenkaas

Bijgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 486 kcal
Vet 30.6 g
Koolhydraat 36.1 g
Eiwit 14.1 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (10 min.)

  3. Spoel de gegrilde paprika onder koud water en laat uitlekken. Dep droog en snij in gelijke blokjes.

  4. Snij de geitenkaas in blokjes.

  5. Bereiding:
  6. Kook de bulgur gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en laat afkoelen.

  7. Snij ondertussen de avocado in gelijke blokjes.

  8. Meng de olijfolie met de walnotenolie en de appel- of sherryazijn. Kruid met peper en zout.

  9. Meng de babyspinazie, de blokjes avocado en gegrilde paprika, en de pompoenpitten onder de bulgur.

  10. Roer er de vinaigrette onder en bestrooi met de blokjes geitenkaas.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (10 min.)

  3. Spoel de gegrilde paprika onder koud water en laat uitlekken. Dep droog en snij in gelijke blokjes.

  4. Snij de geitenkaas in blokjes.

  5. Bereiding:
  6. Kook de bulgur gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en laat afkoelen.

  7. Snij ondertussen de avocado in gelijke blokjes.

  8. Meng de olijfolie met de walnotenolie en de appel- of sherryazijn. Kruid met peper en zout.

  9. Meng de babyspinazie, de blokjes avocado en gegrilde paprika, en de pompoenpitten onder de bulgur.

  10. Roer er de vinaigrette onder en bestrooi met de blokjes geitenkaas.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 486 kcal
Vet 30.6 g
Koolhydraat 36.1 g
Eiwit 14.1 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Bier Postel Dubbel Abdijbier Wijn Blygedacht Roséwijn Zuid-Afrika

Bekijk het recept digitaal