- Bewaar

- Bewaar
Bulgur-spinaziesalade met geitenkaas
Onze drankensuggesties
Bier Postel Dubbel Abdijbier Wijn Blygedacht Roséwijn Zuid-Afrika
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Spoel de gegrilde paprika onder koud water en laat uitlekken. Dep droog en snij in gelijke blokjes.
-
Snij de geitenkaas in blokjes.
-
Bereiding:
-
Kook de bulgur gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en laat afkoelen.
-
Snij ondertussen de avocado in gelijke blokjes.
-
Meng de olijfolie met de walnotenolie en de appel- of sherryazijn. Kruid met peper en zout.
-
Meng de babyspinazie, de blokjes avocado en gegrilde paprika, en de pompoenpitten onder de bulgur.
-
Roer er de vinaigrette onder en bestrooi met de blokjes geitenkaas.
Onze drankensuggesties
Bier Postel Dubbel Abdijbier Wijn Blygedacht Roséwijn Zuid-Afrika
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Spoel de gegrilde paprika onder koud water en laat uitlekken. Dep droog en snij in gelijke blokjes.
-
Snij de geitenkaas in blokjes.
-
Bereiding:
-
Kook de bulgur gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en laat afkoelen.
-
Snij ondertussen de avocado in gelijke blokjes.
-
Meng de olijfolie met de walnotenolie en de appel- of sherryazijn. Kruid met peper en zout.
-
Meng de babyspinazie, de blokjes avocado en gegrilde paprika, en de pompoenpitten onder de bulgur.
-
Roer er de vinaigrette onder en bestrooi met de blokjes geitenkaas.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Postel Dubbel Abdijbier Wijn Blygedacht Roséwijn Zuid-Afrika