- Bewaar

- Bewaar
Bulgurslaatje met runderreepjes en gegrilde groenten
Onze drankensuggesties
Bier Tongerlo Bruin Donker abdijbier Wijn Château de Vaugelas 'Le Prieuré' - A.O.P. Corbières
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Verdeel de diepgevroren groentemix over een ovenschaal en besprenkel met 2 eetl. olijfolie. Bak 10 à 12 min. in de voorverwarmde oven.
-
Kook intussen de bulgur gaar in de kippenbouillon (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Rasp de schil van de citroen en pers hem.
-
Smelt de boter in een braadpan en bak de entrecote ± 4 min. aan elke kant, of langer naar smaak. Wikkel daarna in aluminiumfolie en laat even rusten.
-
Hak intussen de noten grof (dat gaat makkelijk als u ze in een zakje steekt en er met een deegrol of glazen fles over rolt).
-
Meng de bulgur met het citroensap, de citroenzeste en 2 eetl. olijfolie. Kruid goed met peper en zout en bestrooi met de noten.
-
Snij de entrecote in reepjes.
Onze drankensuggesties
Bier Tongerlo Bruin Donker abdijbier Wijn Château de Vaugelas 'Le Prieuré' - A.O.P. Corbières
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Verdeel de diepgevroren groentemix over een ovenschaal en besprenkel met 2 eetl. olijfolie. Bak 10 à 12 min. in de voorverwarmde oven.
-
Kook intussen de bulgur gaar in de kippenbouillon (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Rasp de schil van de citroen en pers hem.
-
Smelt de boter in een braadpan en bak de entrecote ± 4 min. aan elke kant, of langer naar smaak. Wikkel daarna in aluminiumfolie en laat even rusten.
-
Hak intussen de noten grof (dat gaat makkelijk als u ze in een zakje steekt en er met een deegrol of glazen fles over rolt).
-
Meng de bulgur met het citroensap, de citroenzeste en 2 eetl. olijfolie. Kruid goed met peper en zout en bestrooi met de noten.
-
Snij de entrecote in reepjes.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Tongerlo Bruin Donker abdijbier Wijn Château de Vaugelas 'Le Prieuré' - A.O.P. Corbières