- Bewaar

- Bewaar
Burger van boerengehakt met raclettekaas en rodekoolslaatje
Onze drankensuggesties
Bier Hopus Sterk blond bier Wijn Heritage Hill Cape Red Zuid-Afrika
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Snij de rode ui in fijne ringen.
-
Snij de rodekool in fijne reepjes en breng op smaak met de frambozenazijn, de tijm, peper en zout.
-
Snij de worteltjes van de veldsla.
-
Verwijder de harde kern uit het witloof en snij de rest in fijne reepjes.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Rol 4 balletjes van het boerengehakt en plet tot een hamburger.
-
Verhit de olijfolie in een braadpan en bak de hamburgers samen met de uiringen ± 10 min. goudbruin.
-
Open de hamburgerbroodjes en beleg met een hamburger, een sneetje kaas en een augurkschijfje. Sluit het broodje en zet 5 min. in de voorverwarmde oven.
-
Verdeel de groenten over de borden en bestrooi met de sesamzaadjes. Serveer met de hamburger. Lepel de gebakken ui over de hamburger.
Onze drankensuggesties
Bier Hopus Sterk blond bier Wijn Heritage Hill Cape Red Zuid-Afrika
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Snij de rode ui in fijne ringen.
-
Snij de rodekool in fijne reepjes en breng op smaak met de frambozenazijn, de tijm, peper en zout.
-
Snij de worteltjes van de veldsla.
-
Verwijder de harde kern uit het witloof en snij de rest in fijne reepjes.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Rol 4 balletjes van het boerengehakt en plet tot een hamburger.
-
Verhit de olijfolie in een braadpan en bak de hamburgers samen met de uiringen ± 10 min. goudbruin.
-
Open de hamburgerbroodjes en beleg met een hamburger, een sneetje kaas en een augurkschijfje. Sluit het broodje en zet 5 min. in de voorverwarmde oven.
-
Verdeel de groenten over de borden en bestrooi met de sesamzaadjes. Serveer met de hamburger. Lepel de gebakken ui over de hamburger.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Hopus Sterk blond bier Wijn Heritage Hill Cape Red Zuid-Afrika