- Bewaar

- Bewaar
Burrito met eendenborst en chimichurrisaus
Onze drankensuggesties
Bier Leffe Royale Cascade IPA Blond abdijbier Wijn Salento I.G.T. Negroamaro Piana del Sole Puglia - Italië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Trek de blaadjes van de Romeinse slaharten en scheur ze in grove stukken.
-
Snij de rode ui in flinterdunne halvemaantjes.
-
Schil de papaja's en verwijder de pitjes. Snij het vruchtvlees in dunne partjes.
-
Meng de partjes papaja met de sla en de rode ui.
-
Pers de limoen.
-
Snipper het knoflook fijn.
-
Hak de peterselie en de munt fijn.
-
Rits de blaadjes van de takjes tijm.
-
Verwijder de pitjes uit het pepertje (of laat ze erin als u van pikant houdt).
-
Mix de verse kruiden met het limoensap, de azijn, het knoflook, het pepertje en de olijfolie tot een gladde saus.
-
Bereiding:
-
Maak met een scherp mes kruiselings inkepingen in de velkant van de eendenborstfilets, maar snij niet in het vlees. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Verhit een braadpan zonder vets tof en bak de eendenborstfilets 10 min. op de velkant. Draai om en bak nog 6 min.
-
Wikkel het vlees in aluminiumfolie en laat 10 min. rusten.
-
Verwarm intussen de wraps enkele min. in een pan of in de oven.
-
Snij het vlees in dunne sneetjes en ver wijder de vetrand.
-
Vul de wraps met de salade, de sneetjes eendenborstfilet en wat saus. Rol op en snij in 2. Serveer met de rest van de saus.
Onze drankensuggesties
Bier Leffe Royale Cascade IPA Blond abdijbier Wijn Salento I.G.T. Negroamaro Piana del Sole Puglia - Italië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Trek de blaadjes van de Romeinse slaharten en scheur ze in grove stukken.
-
Snij de rode ui in flinterdunne halvemaantjes.
-
Schil de papaja's en verwijder de pitjes. Snij het vruchtvlees in dunne partjes.
-
Meng de partjes papaja met de sla en de rode ui.
-
Pers de limoen.
-
Snipper het knoflook fijn.
-
Hak de peterselie en de munt fijn.
-
Rits de blaadjes van de takjes tijm.
-
Verwijder de pitjes uit het pepertje (of laat ze erin als u van pikant houdt).
-
Mix de verse kruiden met het limoensap, de azijn, het knoflook, het pepertje en de olijfolie tot een gladde saus.
-
Bereiding:
-
Maak met een scherp mes kruiselings inkepingen in de velkant van de eendenborstfilets, maar snij niet in het vlees. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Verhit een braadpan zonder vets tof en bak de eendenborstfilets 10 min. op de velkant. Draai om en bak nog 6 min.
-
Wikkel het vlees in aluminiumfolie en laat 10 min. rusten.
-
Verwarm intussen de wraps enkele min. in een pan of in de oven.
-
Snij het vlees in dunne sneetjes en ver wijder de vetrand.
-
Vul de wraps met de salade, de sneetjes eendenborstfilet en wat saus. Rol op en snij in 2. Serveer met de rest van de saus.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Leffe Royale Cascade IPA Blond abdijbier Wijn Salento I.G.T. Negroamaro Piana del Sole Puglia - Italië