- Bewaar

- Bewaar
Burrito's met frisse tomatensalsa
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Snipper de ui, de koriander en de peterselie fijn.
-
Snij de lente-uitjes in ringetjes.
-
Verwijder de pitjes uit de tomaten en snij het vruchtvlees in kleine blokjes
-
Bereiding:
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een pan en bak de ui glazig. Voeg het gehakt toe en bak ± 5 min. Maak los met een vork. Voeg de burritosaus toe en laat 10 min. sudderen.
-
Voeg de fijngesnipperde peterselie toe en kruid met peper en zout.
-
Meng intussen alle ingrediënten voor de tomatensalsa.
-
Klop de room op.
-
Verwarm de tortilla's ± 3 min. in een pan of onder de grill.
-
Afwerking:
-
Verdeel het gehakt over de tortilla's en rol op. Leg ze op een bord en schep er de tomatensalsa en de opgeklopte room over.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Snipper de ui, de koriander en de peterselie fijn.
-
Snij de lente-uitjes in ringetjes.
-
Verwijder de pitjes uit de tomaten en snij het vruchtvlees in kleine blokjes
-
Bereiding:
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een pan en bak de ui glazig. Voeg het gehakt toe en bak ± 5 min. Maak los met een vork. Voeg de burritosaus toe en laat 10 min. sudderen.
-
Voeg de fijngesnipperde peterselie toe en kruid met peper en zout.
-
Meng intussen alle ingrediënten voor de tomatensalsa.
-
Klop de room op.
-
Verwarm de tortilla's ± 3 min. in een pan of onder de grill.
-
Afwerking:
-
Verdeel het gehakt over de tortilla's en rol op. Leg ze op een bord en schep er de tomatensalsa en de opgeklopte room over.