- Bewaar

- Bewaar
Capellini met quorn, courgette en paprika
Onze drankensuggesties
Bier Vedett Extra Blond Wijn Terre di Chieti I.G.T. - Pecorino `Vellodoro' - Umani Ronchi Abruzzo - Italië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Snij de ongeschilde courgette eerst in schijfjes van 1 cm dik en daarna in 4 stukken.
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika's en snij het vruchtvlees in blokjes. Rasp de provolone grof.
-
Rits de blaadjes van de takjes tijm.
-
Verhit de olijfolie in een brede kookpot of wok en bak de (diepgevroren) quornblokjes 3 à 5 min. goudbruin.
-
Voeg de stukjes courgette en de blokjes paprika toe en laat nog 5 min. bakken. Bestrooi met de gedroogde tijm, de oregano, de pilipili en het paprikapoeder. Kruid met peper en zout en laat nog 3 min. bakken.
-
Doe er de kaassaus bij, schep goed om en laat goed opwarmen.
-
Kook ondertussen de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en meng onder de quornsaus.
-
Verdeel de pasta over de borden, strooi er de verse tijmblaadjes over en dien op met de geraspte provolone.
In plaats van verse paprika's kan u ook de diepgevroren paprikareepjes gebruiken: dat gaat nog sneller.
Onze drankensuggesties
Bier Vedett Extra Blond Wijn Terre di Chieti I.G.T. - Pecorino `Vellodoro' - Umani Ronchi Abruzzo - Italië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Snij de ongeschilde courgette eerst in schijfjes van 1 cm dik en daarna in 4 stukken.
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika's en snij het vruchtvlees in blokjes. Rasp de provolone grof.
-
Rits de blaadjes van de takjes tijm.
-
Verhit de olijfolie in een brede kookpot of wok en bak de (diepgevroren) quornblokjes 3 à 5 min. goudbruin.
-
Voeg de stukjes courgette en de blokjes paprika toe en laat nog 5 min. bakken. Bestrooi met de gedroogde tijm, de oregano, de pilipili en het paprikapoeder. Kruid met peper en zout en laat nog 3 min. bakken.
-
Doe er de kaassaus bij, schep goed om en laat goed opwarmen.
-
Kook ondertussen de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en meng onder de quornsaus.
-
Verdeel de pasta over de borden, strooi er de verse tijmblaadjes over en dien op met de geraspte provolone.
In plaats van verse paprika's kan u ook de diepgevroren paprikareepjes gebruiken: dat gaat nog sneller.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Vedett Extra Blond Wijn Terre di Chieti I.G.T. - Pecorino `Vellodoro' - Umani Ronchi Abruzzo - Italië