- Bewaar

- Bewaar
Carpaccio van rund met kruidensausje
Onze drankensuggesties
Bier Vieux Temps amberkleurig bier
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(± 20 min. + 2 u. in de diepvriezer)
-
Wikkel het vlees in vershoudfolie en leg 2 u. in de diepvriezer.
-
Schil intussen de komkommer en snij in 4 lange repen.
-
Bak de pijnboompitten goudbruin in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.
-
Mix de basilicumblaadjes met de peterselie en de olijfolie. Breng op smaak met zout.
-
Vermeng de notenolie met de frambozenazijn en kruid met peper en zout.
-
Maak met een mes schilfers van de Parmigiano Reggiano.
-
Bereiding:
-
Haal het vlees uit de diepvriezer, verwijder de vershoudfolie en snij in flinterdunne sneetjes van 2 à mm.
-
Schik de sneetjes naast elkaar op de borden. Leg een handvol sla in het midden en doe er een komkommerreepje rond.
-
Zet vast met een cocktailprikker.
-
Doe over de sla wat geroosterde pijnboompitten en besprenkel met de vinaigrette van notenolie en frambozenazijn.
-
Besprenkel het vlees met het kruidenmengsel en breng op smaak met wat zwarte peper. Bestrooi met de schilfers Parmigiano Reggiano.
-
Afwerking:
-
Serveer met brood.
Onze drankensuggesties
Bier Vieux Temps amberkleurig bier
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(± 20 min. + 2 u. in de diepvriezer)
-
Wikkel het vlees in vershoudfolie en leg 2 u. in de diepvriezer.
-
Schil intussen de komkommer en snij in 4 lange repen.
-
Bak de pijnboompitten goudbruin in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.
-
Mix de basilicumblaadjes met de peterselie en de olijfolie. Breng op smaak met zout.
-
Vermeng de notenolie met de frambozenazijn en kruid met peper en zout.
-
Maak met een mes schilfers van de Parmigiano Reggiano.
-
Bereiding:
-
Haal het vlees uit de diepvriezer, verwijder de vershoudfolie en snij in flinterdunne sneetjes van 2 à mm.
-
Schik de sneetjes naast elkaar op de borden. Leg een handvol sla in het midden en doe er een komkommerreepje rond.
-
Zet vast met een cocktailprikker.
-
Doe over de sla wat geroosterde pijnboompitten en besprenkel met de vinaigrette van notenolie en frambozenazijn.
-
Besprenkel het vlees met het kruidenmengsel en breng op smaak met wat zwarte peper. Bestrooi met de schilfers Parmigiano Reggiano.
-
Afwerking:
-
Serveer met brood.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Vieux Temps amberkleurig bier