- Bewaar

- Bewaar
Cassoulet met blinde vinken
Onze drankensuggesties
Bier Petrus Oud Bruin Wijn Diane de Nages | A.O.P. Costières de Nîmes
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Snipper anderhalve ui en het knoflook fijn.
-
Prik de kruidnagels in de resterende halve ui.
-
Bereiding:
-
Smelt de boter in een kookpot en bak het spek, de fijngesnipperde ui en het knoflook glazig. Voeg het vlees toe en bak 5 min. aan alle kanten goudbruin.
-
Giet er de witte wijn over, kruid met de tijm en laurier en voeg de halve ui met kruidnagels toe.
-
Roer er de gepelde tomaten en de tomaten puree onder en laat 20 min. sudderen.
-
Verwarm ondertussen de ovengrill 10 min. voor.
-
Verwijder de laurier en de halve ui. Voeg de uitgelekte bonen toe en kruid met peper en zout.
-
Doe alles in een ovenschotel, bestrooi met het paneer meel en zet 2 à 3 min. onder de grill. Serveer met brood of gekookte aardappelen.
Onze drankensuggesties
Bier Petrus Oud Bruin Wijn Diane de Nages | A.O.P. Costières de Nîmes
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Snipper anderhalve ui en het knoflook fijn.
-
Prik de kruidnagels in de resterende halve ui.
-
Bereiding:
-
Smelt de boter in een kookpot en bak het spek, de fijngesnipperde ui en het knoflook glazig. Voeg het vlees toe en bak 5 min. aan alle kanten goudbruin.
-
Giet er de witte wijn over, kruid met de tijm en laurier en voeg de halve ui met kruidnagels toe.
-
Roer er de gepelde tomaten en de tomaten puree onder en laat 20 min. sudderen.
-
Verwarm ondertussen de ovengrill 10 min. voor.
-
Verwijder de laurier en de halve ui. Voeg de uitgelekte bonen toe en kruid met peper en zout.
-
Doe alles in een ovenschotel, bestrooi met het paneer meel en zet 2 à 3 min. onder de grill. Serveer met brood of gekookte aardappelen.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Petrus Oud Bruin Wijn Diane de Nages | A.O.P. Costières de Nîmes