Champignon met pestogehakt en kerstomaat
Champignon met pestogehakt en kerstomaat

Champignon met pestogehakt en kerstomaat

35 min.
Aperitiefhapje
10 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 79 kcal
Vet 6.2 g
Koolhydraat 0.6 g
Eiwit 5 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Verwarm de oven voor op 180 °C.

  3. Snipper het lente-uitje fijn en meng samen met de pesto en de pijnboompitten onder het gehakt. Kruid met peper en zout.

  4. Verwijder het steeltje van de champignons. Vul de champignons met het gehakt. Bestrooi met de parmezaan.

  5. Steek een kerstomaat op een prikkertje en steek vast op een gevulde champignon. Maak zo 10 spiesjes.

  6. Leg de spiesjes in een ovenschaal en zet 15 à 20 min. in de voorverwarmde oven.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Verwarm de oven voor op 180 °C.

  3. Snipper het lente-uitje fijn en meng samen met de pesto en de pijnboompitten onder het gehakt. Kruid met peper en zout.

  4. Verwijder het steeltje van de champignons. Vul de champignons met het gehakt. Bestrooi met de parmezaan.

  5. Steek een kerstomaat op een prikkertje en steek vast op een gevulde champignon. Maak zo 10 spiesjes.

  6. Leg de spiesjes in een ovenschaal en zet 15 à 20 min. in de voorverwarmde oven.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 79 kcal
Vet 6.2 g
Koolhydraat 0.6 g
Eiwit 5 g

Bekijk het recept digitaal