Champignon met visblokjes en scampi
Champignon met visblokjes en scampi

Champignon met visblokjes en scampi

30 min.
Aperitiefhapje
10 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 49 kcal
Vet 2.4 g
Koolhydraat 0.1 g
Eiwit 6.9 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Laat de scampi's volledig ontdooien en dep droog. Meng er de olijfolie onder en kruid met peper en zout.

  3. Verwarm de oven voor op 180 °C.

  4. Snij de kabeljauw in heel kleine blokjes en meng met de kruidenboter. Kruid met peper.

  5. Verwijder het steeltje van de champignons. Vul de champignons met de vis blokjes.

  6. Steek een prikker door een scampi en steek vast op een gevulde champignon. Maak zo 10 spiesjes.

  7. Leg de spiesjes in een ovenschaal en zet 15 min. in de voorverwarmde oven.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Laat de scampi's volledig ontdooien en dep droog. Meng er de olijfolie onder en kruid met peper en zout.

  3. Verwarm de oven voor op 180 °C.

  4. Snij de kabeljauw in heel kleine blokjes en meng met de kruidenboter. Kruid met peper.

  5. Verwijder het steeltje van de champignons. Vul de champignons met de vis blokjes.

  6. Steek een prikker door een scampi en steek vast op een gevulde champignon. Maak zo 10 spiesjes.

  7. Leg de spiesjes in een ovenschaal en zet 15 min. in de voorverwarmde oven.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 49 kcal
Vet 2.4 g
Koolhydraat 0.1 g
Eiwit 6.9 g

Bekijk het recept digitaal