- Bewaar

- Bewaar
Champignon met visblokjes en scampi
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Laat de scampi's volledig ontdooien en dep droog. Meng er de olijfolie onder en kruid met peper en zout.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Snij de kabeljauw in heel kleine blokjes en meng met de kruidenboter. Kruid met peper.
-
Verwijder het steeltje van de champignons. Vul de champignons met de vis blokjes.
-
Steek een prikker door een scampi en steek vast op een gevulde champignon. Maak zo 10 spiesjes.
-
Leg de spiesjes in een ovenschaal en zet 15 min. in de voorverwarmde oven.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Laat de scampi's volledig ontdooien en dep droog. Meng er de olijfolie onder en kruid met peper en zout.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Snij de kabeljauw in heel kleine blokjes en meng met de kruidenboter. Kruid met peper.
-
Verwijder het steeltje van de champignons. Vul de champignons met de vis blokjes.
-
Steek een prikker door een scampi en steek vast op een gevulde champignon. Maak zo 10 spiesjes.
-
Leg de spiesjes in een ovenschaal en zet 15 min. in de voorverwarmde oven.