- Bewaar

- Bewaar
Champignonburger met spinazie en brie
Onze drankensuggesties
Bier Corsendonk Agnus Tripel Sterk blond bier Wijn Viré-Clessé A.O.P. 'Vieilles Vignes' Cave de Viré
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Snij de tomaten in 8 schijven en kruid met Italiaanse kruiden.
-
Snipper de rode uien fijn.
-
Snij de brie in 4 gelijke plakjes.
-
Bereiding:
-
Verwarm de hamburgerbroodjes in de broodroster of 2 min. onder de ovengrill op 180 °C.
-
Verhit ondertussen 2 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de burgers 3 min. aan elke kant.
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een kookpot en bak de uien 1 min. Roer er de spinazie onder en laat slinken. Kruid met de Italiaanse kruiden, peper en zout.
-
Leg de plakjes brie naast elkaar op de spinazie en laat lichtjes smelten.
-
Afwerking:
-
Schik een champignonburger op elk broodje en lepel er de spinazie en een plakje brie op. Schik er 2 schijven tomaat op en sluit het broodje. Leg bovenop het broodje een schijfje augurk en steek vast met een leuke prikker.
Onze drankensuggesties
Bier Corsendonk Agnus Tripel Sterk blond bier Wijn Viré-Clessé A.O.P. 'Vieilles Vignes' Cave de Viré
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Snij de tomaten in 8 schijven en kruid met Italiaanse kruiden.
-
Snipper de rode uien fijn.
-
Snij de brie in 4 gelijke plakjes.
-
Bereiding:
-
Verwarm de hamburgerbroodjes in de broodroster of 2 min. onder de ovengrill op 180 °C.
-
Verhit ondertussen 2 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de burgers 3 min. aan elke kant.
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een kookpot en bak de uien 1 min. Roer er de spinazie onder en laat slinken. Kruid met de Italiaanse kruiden, peper en zout.
-
Leg de plakjes brie naast elkaar op de spinazie en laat lichtjes smelten.
-
Afwerking:
-
Schik een champignonburger op elk broodje en lepel er de spinazie en een plakje brie op. Schik er 2 schijven tomaat op en sluit het broodje. Leg bovenop het broodje een schijfje augurk en steek vast met een leuke prikker.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Corsendonk Agnus Tripel Sterk blond bier Wijn Viré-Clessé A.O.P. 'Vieilles Vignes' Cave de Viré