Champignonhapje met gehakt en pistache
Champignonhapje met gehakt en pistache

Champignonhapje met gehakt en pistache

Aperitiefhapje
20 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 28 kcal
Vet 1.9 g
Koolhydraat 1 g
Eiwit 1.6 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Verwijder de steeltjes van de champignons en snij heel fijn. Mix het gehakt, de fijngesnipperde sjalot, het fijngesnipperd knoflookteentje, het ei, het paneermeel, de geplette pistachenoten, peper en zout, en de fijngesneden champignonsteeltjes samen tot een gladde massa. Vul hiermee de champignonhoedjes op en zet koel weg. Leg op het moment zelf op een ovenplaat en laat 10 min. garen in een op 170 °C voorverwarmde oven.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Verwijder de steeltjes van de champignons en snij heel fijn. Mix het gehakt, de fijngesnipperde sjalot, het fijngesnipperd knoflookteentje, het ei, het paneermeel, de geplette pistachenoten, peper en zout, en de fijngesneden champignonsteeltjes samen tot een gladde massa. Vul hiermee de champignonhoedjes op en zet koel weg. Leg op het moment zelf op een ovenplaat en laat 10 min. garen in een op 170 °C voorverwarmde oven.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 28 kcal
Vet 1.9 g
Koolhydraat 1 g
Eiwit 1.6 g

Bekijk het recept digitaal