Champignonsalade
Champignonsalade

Champignonsalade

15 min.
Bijgerecht
6 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 69 kcal
Vet 6.7 g
Koolhydraat 1 g
Eiwit 1.3 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Snij de tomaten en de champignons in vier. Besprenkel de champignons met citroensap, zodat ze mooi wit blijven. Snipper het bieslook fijn.

  3. Meng alle ingrediënten, kruid met peper en zout, en laat 15 min. rusten.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Snij de tomaten en de champignons in vier. Besprenkel de champignons met citroensap, zodat ze mooi wit blijven. Snipper het bieslook fijn.

  3. Meng alle ingrediënten, kruid met peper en zout, en laat 15 min. rusten.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 69 kcal
Vet 6.7 g
Koolhydraat 1 g
Eiwit 1.3 g

Bekijk het recept digitaal