- Bewaar

- Bewaar
Chateaubriand met bulgur, schorseneren en boschampignons
Onze drankensuggesties
Bier Postel Tripel Blond abdijbier Wijn Château Andréa A.O.P. Graves
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Snipper het knoflook fijn.
-
Hak de platte peterselie fijn.
-
Vul een kom met water en voeg het sap van 1 citroen toe.
-
Schil de schorseneren met een dunschiller (gebruik daarvoor keukenhandschoenen). Snij in stukken van 3 à 4 cm en leg in het water (zo behouden ze hun witte kleur).
-
Bereiding:
-
Kook de schorseneren 10 min. in water. Giet af.
-
Doe de bulgur intussen in een kom en overgiet met de hete kippenbouillon. Laat afgedekt 10 à 15 min. zwellen.
-
Verhit de olijfolie in een kookpot en bak het knoflook 1 min. glazig. Voeg de boschampignons toe en bak 2 à 3 min. Roer er de schorseneren en de peterselie onder en warm alles ± 2 min. op.
-
Smelt de boter in een braadpan en bak de biefstukken aan elke kant 2 min. Kruid met peper en zout. Zet het vuur lager en laat eventueel nog verder garen naar smaak.
-
Maak de bulgur los met een vork en roer er de groenten onder. Kruid met peper en zout.
Baby eet mee Door de ingredienten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw baby of peuter Bereiding (15 min.) 1 Kook 30 g chateaubriand samen met 30 g bulgur, 100 g boschampignons en 2 takjes platte peterselie 10 min. in water. Giet af. 2 Mix fijn en meng er 1 koffiel. plantaardige olie onder.
Onze drankensuggesties
Bier Postel Tripel Blond abdijbier Wijn Château Andréa A.O.P. Graves
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Snipper het knoflook fijn.
-
Hak de platte peterselie fijn.
-
Vul een kom met water en voeg het sap van 1 citroen toe.
-
Schil de schorseneren met een dunschiller (gebruik daarvoor keukenhandschoenen). Snij in stukken van 3 à 4 cm en leg in het water (zo behouden ze hun witte kleur).
-
Bereiding:
-
Kook de schorseneren 10 min. in water. Giet af.
-
Doe de bulgur intussen in een kom en overgiet met de hete kippenbouillon. Laat afgedekt 10 à 15 min. zwellen.
-
Verhit de olijfolie in een kookpot en bak het knoflook 1 min. glazig. Voeg de boschampignons toe en bak 2 à 3 min. Roer er de schorseneren en de peterselie onder en warm alles ± 2 min. op.
-
Smelt de boter in een braadpan en bak de biefstukken aan elke kant 2 min. Kruid met peper en zout. Zet het vuur lager en laat eventueel nog verder garen naar smaak.
-
Maak de bulgur los met een vork en roer er de groenten onder. Kruid met peper en zout.
Baby eet mee Door de ingredienten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw baby of peuter Bereiding (15 min.) 1 Kook 30 g chateaubriand samen met 30 g bulgur, 100 g boschampignons en 2 takjes platte peterselie 10 min. in water. Giet af. 2 Mix fijn en meng er 1 koffiel. plantaardige olie onder.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Postel Tripel Blond abdijbier Wijn Château Andréa A.O.P. Graves