- Bewaar

- Bewaar
Chateaubriand met ratatouille
Onze drankensuggesties
Bier Tripick Tripel Sterk blond bier Wijn Château de Parenchère A.O.P. Bordeaux Clairet
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
45 min.
Verwarm de oven voor op 190 °C.
-
Snipper het knoflook en de sjalot fijn. Snij de diepgevroren gegrilde groenten in kleinere stukken.
-
Wrijf de ongeschilde krielaardappelen goed schoon onder koud water. Snij in 2 en schik in een ovenschaal. Besprenkel met 1 el olijfolie en kruid met peper en zout. Zet 35 min. in de voorverwarmde oven.
-
Verhit intussen 2 el olijfolie in een kookpot en bak het knoflook en de sjalot glazig. Voeg de diepgevroren gegrilde groenten en de Provençaalse kruiden toe en bak 8 min. op een hoog vuur. Voeg de diepgevroren tomatenblokjes toe en laat nog 5 min. bakken op een zacht vuur.
-
Kruid de steaks met peper en zout. Verhit de rest van de olijfolie in een pan en bak de steaks 1 à 2 min. Draai het vlees om met een vleestang en bak nog 1 à 2 min. verder. Haal het vlees uit de pan, dek af met aluminiumfolie en laat 5 min. rusten.
-
Scheur de blaadjes basilicum en voeg toe aan de ratatouille van groenten. Kruid met peper en zout.
-
Snij het vlees in sneetjes en serveer met de ratatouille en de krielaardappelen.
Onze drankensuggesties
Bier Tripick Tripel Sterk blond bier Wijn Château de Parenchère A.O.P. Bordeaux Clairet
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
45 min.
Verwarm de oven voor op 190 °C.
-
Snipper het knoflook en de sjalot fijn. Snij de diepgevroren gegrilde groenten in kleinere stukken.
-
Wrijf de ongeschilde krielaardappelen goed schoon onder koud water. Snij in 2 en schik in een ovenschaal. Besprenkel met 1 el olijfolie en kruid met peper en zout. Zet 35 min. in de voorverwarmde oven.
-
Verhit intussen 2 el olijfolie in een kookpot en bak het knoflook en de sjalot glazig. Voeg de diepgevroren gegrilde groenten en de Provençaalse kruiden toe en bak 8 min. op een hoog vuur. Voeg de diepgevroren tomatenblokjes toe en laat nog 5 min. bakken op een zacht vuur.
-
Kruid de steaks met peper en zout. Verhit de rest van de olijfolie in een pan en bak de steaks 1 à 2 min. Draai het vlees om met een vleestang en bak nog 1 à 2 min. verder. Haal het vlees uit de pan, dek af met aluminiumfolie en laat 5 min. rusten.
-
Scheur de blaadjes basilicum en voeg toe aan de ratatouille van groenten. Kruid met peper en zout.
-
Snij het vlees in sneetjes en serveer met de ratatouille en de krielaardappelen.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Tripick Tripel Sterk blond bier Wijn Château de Parenchère A.O.P. Bordeaux Clairet