- Bewaar

- Bewaar
Cheddarburger met rode biet, frietjes en avocadodipsaus
Onze drankensuggesties
Bier Super 8 IPA Blond bier Wijn Domaine du Château d'Eeau Chardonnay I.G.P. Pays d'Oc
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Kook de rode bieten ± 50 min. in lichtgezouten water. Giet af. Schil de rode bieten en snij in dunne schijfjes.
-
Snipper intussen de rode ui, de kervel en de dragon fijn.
-
Plet het vruchtvlees van de avocado met een vork en meng met de zure room, de rode ui, de kervel en de dragon. Kruid met peper en zout.
-
Bereiding:
-
Bak de Dippers (instructies: zie verpakking).
-
Verhit intussen de olijfolie in een pan en bak de burgers 2 à 3 min. aan elke kant.
-
Verwarm de hamburgerbroodjes kort in een broodrooster (of in een voorverwarmde oven, op 180 °C.).
-
Snij de broodjes open en beleg de onderste helft met wat ijsbergsla en veldsla. Leg er telkens 1 burger op en bedek met schijfjes rode biet en 1 sneetje cheddar. Leg er de bovenste helft opnieuw op.
-
Afwerking:
-
Serveer met de Dippers, de avocadodipsaus en de rest van de sla.
Weinig tijd? Gebruik dan voorgestoomde rode bieten. Van dit recept kan u ook een veganistische versie maken: vervang de cheddar door Violife (een plantaardig alternatief voor kaas) en de zure room door 1 à 2 eetl. citroensap.
Onze drankensuggesties
Bier Super 8 IPA Blond bier Wijn Domaine du Château d'Eeau Chardonnay I.G.P. Pays d'Oc
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Kook de rode bieten ± 50 min. in lichtgezouten water. Giet af. Schil de rode bieten en snij in dunne schijfjes.
-
Snipper intussen de rode ui, de kervel en de dragon fijn.
-
Plet het vruchtvlees van de avocado met een vork en meng met de zure room, de rode ui, de kervel en de dragon. Kruid met peper en zout.
-
Bereiding:
-
Bak de Dippers (instructies: zie verpakking).
-
Verhit intussen de olijfolie in een pan en bak de burgers 2 à 3 min. aan elke kant.
-
Verwarm de hamburgerbroodjes kort in een broodrooster (of in een voorverwarmde oven, op 180 °C.).
-
Snij de broodjes open en beleg de onderste helft met wat ijsbergsla en veldsla. Leg er telkens 1 burger op en bedek met schijfjes rode biet en 1 sneetje cheddar. Leg er de bovenste helft opnieuw op.
-
Afwerking:
-
Serveer met de Dippers, de avocadodipsaus en de rest van de sla.
Weinig tijd? Gebruik dan voorgestoomde rode bieten. Van dit recept kan u ook een veganistische versie maken: vervang de cheddar door Violife (een plantaardig alternatief voor kaas) en de zure room door 1 à 2 eetl. citroensap.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Super 8 IPA Blond bier Wijn Domaine du Château d'Eeau Chardonnay I.G.P. Pays d'Oc